Pierce Brosnan, despre James Bond: „Nu am fost niciodată suficient de bun, este un sentiment oribil‟

16 martie 2023   Viață de vedetă

Pierce Brosnan, actorul care a dat viață personajului James Bond din 1995 și până în 2002, spune că nu se poate uita la secvențele în care a apărut, deoarece are „un sentiment oribil‟. 

Se împlinesc 60 de ani de când s-a lansat primul roman cu James Bond, scris de Ian Fleming. În cinematografe, rolul agentului 007 a fost jucat de mai mulți actori, printre care Sean Connery, Daniel Craig și Pierce Brosnan. Deși este o mândrie să faci parte din distribuția filmelor cu James Bond, cel puțin unul dintre actorii principali nu își poate privi propria performanță. Așa cum probabil deja ți-ai dat seama, este vorba despre Pierce Brosnan, în vârstă de 69 de ani! 

Citește și: Ce test a trebuit să treacă Daniel Craig la audițiile pentru James Bond și ce alți actori l-au picat 

Actorul irlandez, Pierce Brosnan, l-a jucat pe James Bond în patru filme ale francizei: „GoldenEye‟ (1995), „Tomorrow Never Dies‟ (1997), „The World Is Not Enough‟ (1999 și 2002) și „Die in Another Day‟ (2004). În cele din urmă, activitatea sa de agent s-a încheiat când rolul lui Bond l-a primit Daniel Craig. Deși filmele în care a apărut Pierce Brosnan au fost apreciate, actorul nu a recunoscut niciodată că s-a simțit confortabil cu interpretarea personajului principal, ci a precizat că nu se poate uita la secvențele în care apare.

Pierce Brosnan: „Nu vreau să mă privesc ca James Bond‟

În 2004, el spunea pentru „The Telegraph‟: „Nu vreau să mă privesc ca James Bond pentru că nu am fost niciodată suficient de bun, este un sentiment oribil‟. De asemenea, actorul a precizat că a fost „deranjat‟ de caracterul fictiv al filmelor: „Violența nu a fost niciodată reală, forța bărbatului nu a fost niciodată palpabilă. A fost destul de blândă și nu a arătat realitatea. S-ar putea să fi avut de-a face și cu propriile mele nesiguranțe în a-l juca‟, a remarcat vedeta. 

Citește și: Va putea fi jucat următorul James Bond de o femeie? Ce răspunde producătorul 

În cele patru filme, Pierce Brosnan a câștigat aproximativ 40 de milioane de dolari, oferindu-i libertatea financiară de a-și urma propriile proiecte, scrie Best Life‟. În anul 2005, actorul a spus că apariția în filmul „The Metador‟ a fost „cea mai bună performanță a carierei sale‟. 

Sursă foto: Pinterest  

Mai multe