Sunt actori de succes, dar regretă rolurile la care n-au avut acces. Li s-ar fi potrivit?

Nu există limite în privinţa ambițiilor din carieră. Atâta timp cât ne stabilim noi obiective, ne vom dezvolta constant. Şi actorii de la Hollywood au aspiraţii înalte şi sunt tentaţi să se ofere pentru roluri care li se par interesante şi potrivite.

image

Aproape 60 de actori vorbitori de limbă engleză care sunt activi în prezent sunt celebri. Chiar dacă este mic numărul celor care devin vedete de calibru mondial, nu înseamnă că aceşti artişti și-au îndeplinit aspirațiile în carieră. Vei fi surprins să afli că unii dintre actorii care le-au dat viaţă eroilor tăi de film favoriţi puseseră ochii pe alte roluri complet diferite.

Daniel Radcliffe era tentat să-l joace pe Omul Păianjen

Starul din seria „Harry Potter‟ și-a făcut cunoscută pasiunea pentru filmele cu supereroi. A dezvăluit chiar că i-ar fi plăcut să-l întruchipeze pe Omul Păianjen şi s-a arătat convins că ar fi avut un rol reuşit. Cu toate acestea, Radcliffe a recunoscut că era implicat în alte proiecte şi că este foarte fericit să-l vadă pe Tom Holland interpretându-l pe supererou și că este un rol incredibil. Actorul a adăugat că ar fi bucuros să se alăture unei alte serii cu condiția ca aceasta să fie scurtă, pentru că nu este sigur că s-ar mai implica în ceva care se va întinde de-a lungul a şapte sau opt filme.

spiderman jpg

Keanu Reeves visa la rolul Wolverine

keanu reeves jpeg

În ultimele două decenii, Hugh Jackman i-a dat viaţă personalului Wolverine, dar Keanu Reeves a spus recent că „și-a dorit întotdeauna să joace Wolverine‟. Cu toate acestea, a adăugat: „este prea târziu și, oricum rolul a fost făcut foarte bine”. Totuşi, nu sunt mici șansele ca starul din „Matrix‟ să apară într-un film Marvel, întrucât președintele studioului a dezvăluit că discută cu Reeves pentru „aproape fiecare film” pe care îl pregăteşte.

Tom Holland şi-ar fi dorit să fie James Bond

6 tom holland jpg jpeg

A fascinat pe mulţi în rolul popular și foarte râvnit al Omului Păianjen din anul 2017, dar actorul britanic Tom Holland a dezvăluit că a pus ochii pe un alt personaj devenit clasic. Într-un interviua mărturisit că a visat întotdeauna să-l joace pe James Bond: „A juca Omul Păianjen este o încântare și un privilegiu absolut, dar... dacă vor se va vrea realizarea unui film cu un James Bond mai tânăr, aş vrea să fiu acolo”.

Jennifer Lawrence se vedea Bridget Jones

4 jennifer lawrence jpg jpeg

Vedeta din pelicula „Jocurile Foamei” a spus că i-ar plăcea foarte mult să joace rolul Bridget Jones. A explicat că acesta este filmul ei preferat ori de câte ori nu se simte prea bine în pielea ei: „Acesta este filmul pe care îl văd oridecâteori îmi este dor de casă, deși Anglia nu este casa mea”. În ciuda acestui vis, actriţa a adăugat că nu și-ar dori s-o înlocuiască pe Renée Zellweger, cea care interpretează personajul ei favorit, ci doar că ar fi vrut să fie ea cea care s-o interpreteze pe Bridget dacă filmele n-ar exista încă.

FOTO: Shutterstock



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg