Rochia pe care Angelina Jolie a creat-o special pentru Premiile Oscar. Cine a purtat-o?

13 martie 2024   Viață de vedetă

Poate că Angelina Jolie nu s-a aflat la cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar, însă o creație a vedetei a putut fi admirată pe covorul roșu. Este vorba despre o rochie superbă! 

Angelina Jolie, în vârstă de 48 de ani, a fost mereu apreciată atât pentru trăsăturile ei fizice, cât și pentru ținutele speciale pe care le-a purtat la evenimente. Pasiunea ei pentru modă a trecut anul trecut la un alt nivel, când vedeta și-a anunțat debutul în această industrie. La finalul lui 2023, fosta soție a lui Brad Pitt și-a deschis un magazin cu haine în New York care îi poartă numele - „Atelier Jolie‟. 

Citește și: Angelina Jolie refuză să îi lase pe stiliștii de la Hollywood să-i îmbrace copiii

La câteva luni de la acest eveniment important din viața ei, o personalitate de la Hollywood a avut oportunitatea să poarte pentru prima dată o creație originală marca „Atelier Jolie‟.

Este vorba despre scriitoarea și jurnalista de la „New York Times‟ Suleika Jaouad, care a apărut pe covorul roșu de la Premiile Oscar, însoțită de soțul ei, cântărețul Jon Batiste, nominalizat la categoria „Cel mai bun cântec original‟ pentru melodia lui din documentarul „American Symphony‟, o producție care dezvăluie povestea lor de dragoste și lupta sciitoarei cu cancerul. 

Rochia jurnalistei, într-o nuanță luminoasă de gri, a fost realizată în întregime din mătase reciclată. Pe spate se află o ilustrație ce înfățișează un dirijor de orchestră, o referință la soțul ei, Jon Batiste: 

„Această rochie a fost concepută de unica Angelina Jolie. A fost pentru prima dată când a conceput o rochie pentru covorul roșu, așa că l-a invitat pe uimitorul artist Chaz Guest să picteze o simfonie pe spatele acesteia‟, a spus Suleika Jaouad pentru „E talk‟. 

Și Angelina Jolie a fost mândră de alegerea ei. Într-o declarație, ea și-a explicat decizia de a o îmbrăca pe jurnalistă: „Am o admirație profundă pentru Suleika și pentru felul în care își trăiește viața - cum întâmpină dificultățile cu putere și har. Este o forță creativă și strălucitoare care îi inspiră pe toți cei care o cunosc.‟

Sursă foto: Shutterstock, Instagram - @ Suleika Jaouad 

Mai multe