Angelina Jolie nu-i lasă pe stiliștii de la Hollywood să-i îmbrace pe copiii ei

O adevărată deschizătoare de drumuri în ceea ce privește moda, actrița le oferă și celor șase copii ai ei oportunitatea de-a se exprima singuri prin stilul lor vestimentar.

image

Stilul Angelinei Jolie a evoluat de-a lungul anilor de la ținutele punk la o eleganță desăvârșită, iar copiii actriței de la Hollywood au împrumutat de la faimoasa lor mamă dorința de-a se exprima liber prin hainele lor și nu numai. Astfel, Maddox, de 22 de ani, Vivienne, 15 ani, Shiloh, 17 ani, Zahara, 18 ani, Pax, 20 de ani și Knox, de 15 ani, își caută singuri identitatea vestimentară, fără ajutorul marilor stiliști de la Hollywood.

Angelina Jolie nu-i încurajează pe copiii ei să lucreze cu stiliștii atunci când au un eveniment public la care vor să participe. Iar motivul e cât se poate de simplu – vedeta consideră că hainele trebuie să denote personalitatea fiecăruia.

Și tocmai pentru că gândește așa, actrița de la Hollywood și-a făcut, anul acesta, debutul în modă, și-a lansat propriul brand de haine, Atelier Jolie.  

Încurajându-și copiii să-și exploreze propriul gust artistic, Angie le-a propus acestora un experiment vestimentar. Astfel, cinci din cei șase copii Jolie-Pitt s-au prezentat la premiera filmului „Eternals” în ținutele purtate de actriță pe covorul roșu cu alte ocazii. Maddox, Vivienne, Knox, Shiloh și Zahara au însoțit-o pe mama lor la eveniment purtând fiecare o interpretare a hainelor pe care le-a purtat ea de-a lungul timpului, pe covorul roșu.

„A fost un experiement. Le-am spus că le dau niște haine vechi, unele vintage, altele meritau să fie rupte și reinterpretate”, își amintește Jolie că le-a spus copiilor ei. Apoi i-a întrebat cine sunt ei, ce vor ei de la viață, nu ce se așteaptă lumea să fie fie copiii Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt.

„Mă bucur că au ajuns să se distreze cu chestia asta”, a povestit vedeta în Entertainment Tonight. „Și că nu au luat totul prea în serios. Mi-a plăcut că au început să-și găsească identitatea chiar și prin haine”, a continuat Angelina.

image

„Eu nu lucrez în mod obișnuit cu stiliștii. Nu-mi place ideea ca cineva să pună haine pe mine sau pe copiii mei. Și nici lor nu le place ideea de-a fi îmbrăcați de cineva”, a continuat să declare actrița care preferă să le pună în fața copiilor ei haine cu care ei să facă ce vor.

Brandul fashion Atelier Jolie a fost înființat în 2023, iar vedeta a recunoscut că asemenea proiect i-a luat prin surprindere pe toți din jurul ei. Noua pasiune a vedetei se axează pe calitate și sustenabilitate în modă.

„Probabil că o să pierd bani, cel puțin pentru o vreme. Dacă voi reuși să aplic câteva măsuri care să îmbunătățească situația actuală din modă și să nu pierd bani, voi considera că este o victorie”, a conchis diva hollywoodiană.

foto - Shutterstock



Recente

Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg