Oscarul nu i-a adus fericirea! Jennifer Lawrence: „Mi-am pierdut controlul!”

Câștigarea mult râvnitei statuete de aur este cea mai mare realizare a unui actor. Nu și pentru Jennifer Lawrence, a cărei viață s-a schimbat complet după primirea Oscarului. Și nu în bine!

image

Unii dintre faimoșii câștigători ai Oscarului nu sunt pregătiți pentru ce urmează în viața lor după asemenea realizare majoră – devin cunoscuți în întreaga lume, iar cota lor de piață explodează pur și simplu. Asemenea lucruri ar trebui să fie pozitive, însă nu sunt atunci când lucrurile scapă de sub control și persoana în cauză nu e decât o... „marfă” pentru cei din industria cinematografică.

Jennifer Lawrence și-a câștigat Oscarul la 22 de ani. N-avea mai mult de câțiva ani la Hollywood, lucru care a făcut-o pe actriță să fie uluită de-a dreptul că pleca acasă cu cel mai mare premiu din cinematografie în acea seară memorabilă. „Mă tot gândeam când o să mă lovească realitatea. Și nu cred că mi-am dat seama nici până acum de ce s-a întâmplat în acea seară…”, a dezvăluit vedeta.

Totuși, un efect l-a simțit imediat! A simțit cum a scăpat complet frâiele propriei vieți și din acest motiv a luat o decizie care i-a șocat pe mulți – s-a retras din lumina reflectoarelor, în loc să… bată fierul cât e cald, adică să profite de oportunitățile profesionale care i se așterneau, pur și simplu, la picioarele ei frumoase.

„Cred că mi-am pierdut controlul”, a recunoscut actrița. „Serialul The Hunger Games tocmai ieșea pe piață, iar eu de-abia câștigasem un Oscar. În mijlocul unei asemenea nebunii, eu devenisem o… marfă și fiecare decizie legată de cariera mea… trebuia să fie luată în grup, nu doar de mine. În anii care au urmat… mi-am pierdut controlul pur și simplu”, a subliniat ea.

„Am cunoscut atâția ciudați la viața mea…”, a continuat Jennifer să explice. „Atâtea vedete care o luaseră razna din cauza faimei, încât mi s-a făcut frică. Nu puteam să nu mă gândesc că spre asta mă îndreptam și eu”, a adăugat vedeta.

Întâlnirea cu „veterana” de la Hollywood, Jodie Foster, a fost revelatoare în sensul că i-a demonstrat că simplul fapt că a fost recompensată pentru talentul ei nu trebuie să aducă cu el schimbări majore în viață. „Jodie mi-a dat speranță prin simplul fapt că este cea mai normală și mai cu picioarele pe pământ persoană pe care am întâlnit-o vreodată. De parcă ea nici nu știe cât e de faimoasă! Slavă Domnului că mai există și așa ceva!”, a conchis Lawrence.

image

„Nu cred că există motive pentru care să nu mă comport ca o persoană normală. La asta se reduce totul. Nu văd niciun motiv pentru care să mă port ciudat”, a declarat cea care a luat decizia de-a face o pauză profesională după ce lucrase timp de un deceniu pe platourile de filmare.

Impresarul ei și câțiva directori de la cele mai mari studiouri cinematografice n-au fost deloc de acord cu pauza profesională de doi ani pe care și-a luat-o Jennifer Lawrence, însă iată că exact de asta avea nevoie superba actriță pentru a se menține cât mai „normală și mai cu picioarele pe pământ”!

foto - Shutterstock



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg