Seamănă? El ar fi fiul secret al lui Michael Jackson!

7 martie 2023   Viață de vedetă

„Da, știam că avea încă un fiu!”, a spus Joe Jackson, fratele megastarului pop pentru ABC News. Adevărul e că, la concertele lui, era un băiat care stătea în primul rând lângă cei trei copii oficiali ai lui Michael. Cine e el?

Joe Jackson a continuat să toarne gaz pe foc spunând că băiatul „seamănă leit cu Jackson. E un dansator desăvârșit, de fapt, e așa bun că îi învață pe alții să danseze”, a dezvăluit acesta. Despre cine vorbea fratele lui Michael Jackson?

Despre Omer Batti.

Paris Jackson, fiica lui MJ, s-a lăudat cu relația pe care o are cu fratele ei mai mare, într-un episod de pe Facebook, Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn, și nu era vorba despre Prince, ci despre Omer.

„De fiecare dată când ne vedem… ne încărcăm bateriile când ne petrecem timpul împreună”, a declarat Paris. „Ambii frați mai mari ai mei sunt cei mai buni prieteni ai mei. Îi iubesc atât de mult!”, a dezvăluit ea în USA Today. Avem cumva confirmarea că Michael mai avea un copil de care nu știa nimeni?!

Într-un episod intitulat „Meet Paris' Brothers”, Omer este văzut stând lângă frații lui. El a ajuns să-l cunoască pe regretatul megastar după ce Michael a angajat-o pe mama lui, Pia Bhatti, ca bonă a lui Prince. Acesta a recunoscut că Omer aproape că a crescut-o pe Paris împreună cu mama lui. „E sora mea mai mică în toate felurile posibile!”, a răspuns acesta pe Cheat Sheet.

Dansatorul l-a cunoscut pe Michael în anii ’90, în Tunisia. Imediat ce mama lui a fost angajată de Regele Pop, s-au mutat la Neverland, ca să locuiască cu familia lui MJ. Crescând lângă el, Omer a început să împrumute din mișcările lui de dans și stilul vestimentar aparte pe care acesta îl avea. Jackson devenise mentorul lui și a fost așa ceva timp de ani la rând.

„Copil fiind, eram ca un burete, preluam tot ce vedeam”, a recunoscut acesta pentru Amomama. Cu toate că erau zvonuri cu privire la aventura de-o noapte pe care mama lui ar fi avut-o cu MJ, în urma căreia ar fi fost el conceput, Omer a ținut să spună lumii întregi că Michael „m-a adoptat, într-un fel”.

După moartea lui MJ, The Sun susținea că dansatorul își dorea un test ADN pentru a dovedi intentitatea sa, însă rezultatul n-a fost făcut public niciodată, susține Fabiosa. Omer n-a mai vorbit despre asta în public și a continuat să rămână în preajma familiei sale, a „fraților mei și a surorii mele”.

Foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe