Shakira: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat‟. Și-a refăcut viața?

14 iunie 2024   Viață de vedetă

Shakira (47 de ani) a vorbit într-un interviu despre viața ei personală și a spus care este statusul ei amoros actual, după ce a divorțat de tatăl copiilor ei, Gerard Pique. Are sau nu o nouă relație? 

În urmă cu doi ani, s-a aflat că artista de origine columbiană și fotbalistul Gerard Pique, cu care are doi copii, divorțează, după 11 ani de relație. Se pare că Shakira a luat această decizie, după ce a aflat că a fost înșelată cu o femeie cu 22 de ani mai tânără decât ea, pe nume Clara Chía.

Citește și acest articol: Cum și-a dat seama Shakira că a fost înșelată de Pique. Bocanul cu dulceață l-a dat de gol! 

De atunci, fanii Shakirei și-au dorit să o vadă la brațul unui nou partener de viață și au existat mai multe suspiciuni conform cărora și-ar fi refăcut viața. La un moment dat, s-a zvonit că artista ar fi într-o relație cu actorul Tom Cruise, la fel cum s-a spus că ar fi început o relație cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, însă niciunul nu a confirmat informațiile apărute. Așadar, pentru a pune capăt speculațiilor, Shakira a abordat acest subiect într-un interviu pentru revista „Rolling Stone‟ și a spus dacă se află sau nu într-o relație în acest moment. 

Vezi și acest articol: Totul despre triunghiul amoros Tom Cruise - Shakira - Lewis Hamilton

După despărțirea de Gerard Pique, Shakira a sugerat că pentru a fi într-o nouă relație este necesar ca nu doar ea să fie pregătită pentru asta, ci și copiii ei, Milan, în vârstă de 11 ani, și Sasha, de 9 ani, adăugând că „bunăstarea lor emoțională și psihologică‟ este „prioritatea ei‟. Așadar, care este statusul său amoros actual? 

Și-a refăcut Shakira viața?

Poate că mulți își doresc să o vadă pe Shakira cu un nou bărbat, însă artista respinge această idee. Interpreta piesei „Hips Don't Lie‟ a spus că nu are timp pentru o nouă relație:

„Nu mă gândesc la asta. Ce spațiu am pentru un bărbat în acest moment? Îmi plac bărbații. Asta este problema. Nu ar trebui să-mi placă după ce mi s-a întâmplat, dar imaginează-ți cât de mult îmi plac bărbații dacă încă îmi plac‟, a glumit cântăreața, care a mai spus că este deschisă la relații ocazionale: „Hei, nu mă opun să-mi fac noi prieteni‟, a punctat ea. 

Potrivit publicației „Mirror‟, fostul soț al cântăreței locuiește, în prezent, alături de femeia cu care i-a fost infidel, în timp ce Shakira a decis să se mute din Barcelona în Miami, în urma despărțirii.

Sursă foto: Pinterest 

Mai multe