Motivul romantic pentru care Shakira a oprit odată un avion

Totul e permis în dragoste, nu-i așa? Chiar și gestul nebunesc de-a opri un avion care se afla în aer, pentru a face o declarație de iubire inedită.

image

În iunie 2010, Shakira l-a întâlnit pe Gerard Piqué pe platoul de filmare al videoclipului ei, Waka Waka. Trei ani mai târziu, a venit pe lume primul lor copil, Milan, după care, în 2015, cele două staruri au devenit părinții unui alt băiat, Sasha. În iunie 2022, Shakira și Gerard s-au despărțit după 12 ani împreună, 12 ani plini de pasiune și iubire.

Relația celor doi a fost cât se poate de pasională... până n-a mai fost deloc. De pildă, Shakira a povestit, într-un interviu recent, cum a făcut ea cel mai romantic gest din viața ei, din iubire pentru tatăl celor doi fii ai ei. Cântăreața a oprit un avion... doar pentru a-l săruta pe Piqué.

„Țin minte că mă aflam în zbor între Marrakech și Croația”, a început ea să-și amintească gestul romantic. „Ne aflam deasupra Barcelonei când mi-a venit ideea de a-l ruga pe pilotul avionului să aterizeze puțin, pentru ca eu să-l pot săruta pe Gerard, care se afla la antrenamente acolo”, a continuat să dezvăluie vedeta pop.  

„A fost cel mai romantic gest pe care l-am făcut vreodată în viața mea. Nu știu dacă cei de la sol au înregistrat aterizarea ca fiind o zi petrecută de mine în Spania”, a adăugat ea făcând referire la guvernul spaniol care a acuzat-o pe cântăreață că a păcălit statul cu 15 milioane de dolari, care reprezintă taxe neplătite între 2012 și 2014.

Shakira pretinde că era cetățean din Bahamas în cea perioadă și că s-a mutat în Barcelona abia în 2015, pentru a fi cu Piqué.  Totuși, autoritățile spaniole insistă că diva a petrecut mai mult de 183 de zile în Spania, lucru care o obliga să plătească taxe ca orice locuitor de rând de-acolo.

Oricum gestul ei romantic nu i-a agravat situația cu autoritățile spaniole. Nu știm dacă aterizarea ei spontană a contat cât o zi întreagă petrecută de Shakira în Spania, dar cu siguranță că a fost înregistrată de centrul de control aerian spaniol.

image

Important e că vedeta s-a lăsat dusă de val și-a adăugat puțină sare și piper relației de lungă durată cu tatăl copiilor ei. Din păcate, Gerard și-a găsit pe altcineva anul trecut și idila dintre Shakira și Gerard Piqué s-a încheiat înainte de-a avea ocazia de-a fi vreodată oficializată.

Știa Shakira ce știa! Ea n-a vrut să devină soția fotbalistului spaniol pe motiv că i s-a părut întotdeauna mai incitant să rămână iubita lui. Din păcate, nici în calitate de iubită, n-a reușit cântăreața să-l mențină pe sportiv lângă ea. Dar tot răul spre bine!

Vedeta s-a mutat recent în SUA cu cei doi băieți ai ei și este deja curtată de unii dintre cei mai răvniți burlaci americani. Tom Cruise a pus ochii pe Shakira mai nou, iar pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, chiar a reușit să petreacă mult timp împreună cu ea în ultima perioadă de timp.

foto - Shutterstock



Recente

Otilia jpeg
SAGA24 landscape png
UNTOLD   TOP 100 FESTIVALS 2024 jpeg
pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg