Cum și-a dat seama Shakira că a fost înșelată de Piqué. Borcanul cu dulceață l-a dat de gol!

Shakira a aflat că a fost înșelată de fostul ei partener de viață, fotbalistul Gerard Piqué, după ce a descoperit un indiciu ascuns chiar în frigiderul lor - un borcan cu dulceață de căpșuni. 

image

Faptul că artista de origine columbiană, în vârstă de 45 de ani, a fost înșelată de Gerard Piqué, alături de care are și doi copii, nu este deloc un secret! Shakira și-a exprimat sentimentele într-o piesă de succes, recent lansată, unde vorbește despre infidelitatea fotbalistului: „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo‟ , „Un Rolex pentru un Casio‟ , „Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plângi sau mă implori‟ , spun versurile melodiei, care fac referire la aventura pe care Piqué ar fi avut-o cu o tânără în vârstă de 23 de ani, pe nume Clara Chia. 

Borcanul cu dulceață l-a dat de gol pe fotbalist!

Shakira face aluzie la presupusul adulter și în videoclipul piesei sale „Te Felicito‟ , unde apare în imagini în fața unui frigider. Întrebată de ce l-a deschis, ea a răspuns: „Pentru a găsi adevărul!‟. Ce a vrut artista să spună, de fapt? 

Ei bine, cântăreața l-ar fi părăsit pe fotbalist după ce ar fi găsit în frigiderul ei un borcan cu dulceață de căpșuni. Artista știa că nimeni din familia ei nu consumă dulceață de căpșuni, așa că acest lucru i-a trezit suspiciuni, anunță „Mirror‟ .   

Shakira și Gerard Piqué și-au anunțat despărțirea în luna iunie 2022, iar în noiembrie au dezvăluit că au ajuns la un acord comun în privința custodiei copiilor lor, Sasha Piqué (7 ani) și Milan Piqué (9 ani). Ei s-au cunoscut în anul 2010 și nu s-au căsătorit niciodată. 

Citește și: Motivul uimitor pentru care Shakira nu s-a măritat niciodată cu tatăl copiilor ei: „Căsătoria mă sperie‟

Shakira a anunțat că își dorește să părăsească Spania și să se mute în Miami, departe de fostul ei partener. Totodată, cântăreața a fost acuzată de fraudă, deoarece nu a plătit 14.5 milioane de euro impozit, dar ea susține că fostul ei ar fi fost de vină. „M-ai lăsat vecină cu soacra, cu presa la ușă și cu datorii la fisc‟, cântă Shakira în cea mai nouă piesă a sa, pe care o poți asculta mai jos. 

Sursă foto: Pinterest / Sursă video: Youtube 



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg