Cum și-a dat seama Shakira că a fost înșelată de Piqué. Borcanul cu dulceață l-a dat de gol!

Shakira a aflat că a fost înșelată de fostul ei partener de viață, fotbalistul Gerard Piqué, după ce a descoperit un indiciu ascuns chiar în frigiderul lor - un borcan cu dulceață de căpșuni. 

image

Faptul că artista de origine columbiană, în vârstă de 45 de ani, a fost înșelată de Gerard Piqué, alături de care are și doi copii, nu este deloc un secret! Shakira și-a exprimat sentimentele într-o piesă de succes, recent lansată, unde vorbește despre infidelitatea fotbalistului: „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo‟ , „Un Rolex pentru un Casio‟ , „Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plângi sau mă implori‟ , spun versurile melodiei, care fac referire la aventura pe care Piqué ar fi avut-o cu o tânără în vârstă de 23 de ani, pe nume Clara Chia. 

Borcanul cu dulceață l-a dat de gol pe fotbalist!

Shakira face aluzie la presupusul adulter și în videoclipul piesei sale „Te Felicito‟ , unde apare în imagini în fața unui frigider. Întrebată de ce l-a deschis, ea a răspuns: „Pentru a găsi adevărul!‟. Ce a vrut artista să spună, de fapt? 

Ei bine, cântăreața l-ar fi părăsit pe fotbalist după ce ar fi găsit în frigiderul ei un borcan cu dulceață de căpșuni. Artista știa că nimeni din familia ei nu consumă dulceață de căpșuni, așa că acest lucru i-a trezit suspiciuni, anunță „Mirror‟ .   

Shakira și Gerard Piqué și-au anunțat despărțirea în luna iunie 2022, iar în noiembrie au dezvăluit că au ajuns la un acord comun în privința custodiei copiilor lor, Sasha Piqué (7 ani) și Milan Piqué (9 ani). Ei s-au cunoscut în anul 2010 și nu s-au căsătorit niciodată. 

Citește și: Motivul uimitor pentru care Shakira nu s-a măritat niciodată cu tatăl copiilor ei: „Căsătoria mă sperie‟

Shakira a anunțat că își dorește să părăsească Spania și să se mute în Miami, departe de fostul ei partener. Totodată, cântăreața a fost acuzată de fraudă, deoarece nu a plătit 14.5 milioane de euro impozit, dar ea susține că fostul ei ar fi fost de vină. „M-ai lăsat vecină cu soacra, cu presa la ușă și cu datorii la fisc‟, cântă Shakira în cea mai nouă piesă a sa, pe care o poți asculta mai jos. 

Sursă foto: Pinterest / Sursă video: Youtube Recente

Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg