Totul despre triunghiul amoros Tom Cruise – Shakira – Lewis Hamilton

Pilotul de Formula 1 a fost zărit în compania cântăreței columbiene în repetate rânduri, însă nici actorul hollywoodian nu și-a ascuns admirația față de Shakira…

image

Lewis și-a petrecut ceva timp cu faimoasa cântăreață de când aceasta s-a despărțit de tatăl celor doi copii ai ei, Gerard Piqué. Cele două staruri au petrecut împreună cu amici comuni de-ai lor la bordul unor yacht-uri de lux, în Miami, după care au luat prânzul împreună în Barcelona post Grand-Prix, săptămâna trecută. Pilotul de Formula 1 de 38 de ani și diva latino de 46 de ani formează deja un cuplu? Și atunci cum rămâne cu Tom Cruise, care n-o scapă din priviri pe Shakira?

The Mirror susține că actorul de la Hollywood, în vârstă de 60 de ani, s-a simțit lezat de reacția cântăreței când acesta s-a arătat impresionat de ea. Publicația britanică e de părere că Shakira îl preferă pe Lewis în detrimentul lui Tom. Așa să fie oare sau doar se lasă mai greu cucerită?

O sursă de încredere a dezvăluit în tabloidul britanic că vedeta filmului „Top Gun” crede că are „o chimie incredibilă cu ea, motiv pentru care e convins că o va cuceri cât mai curând”. Însă Radar Online a ținut să contrazică întregul scenariu, pentru că o altă sursă din anturajul acestora a mărturisit că „Tom a primit o lovitură sub centură din partea ei, egoul lui a avut mult de suferit când ea i-a dat de înțeles acestuia că l-ar prefera pe Hamilton”.  

Cu alte cuvinte, Shakira e curtată, în momentul de față, de doi burlaci faimoși, care au început o „bătălie” pe ea răsunătoare. Cine o va câștiga?

Us Weekly susține că interpreta hitului „Hips Don't Lie” se amuză teribil de situația în care i-a pus pe cei doi burlaci celebri, de zvonurile care circulă cu privire la triunghiul amoros dintre ei. Cert e că Shakira s-a simțit foarte bine cu Cruise când s-au întâlnit la Grand Prix, în Miami, însă ea venise acolo să-l urmărească pe noul ei prieten, Lewis Hamilton. Sunt oare mai mult decât simpli amici?...

Cel mai probabil, din informațiile strânse de presa internațională până acum, cântăreața se simte bine și flirtează cu oricine i se pare interesant. Iar Tom și Lewis au, cu siguranță, ce-i oferi celebrei columbience.

După o relație de 11ani cu Gerard Pique, Shakira n-are de gând să se implice în relații de lungă durată în viitorul apropiat. De-abia ieșită dintr-un ascandal cu infidelul tată al copiilor ei, ea vrea să se distreze și cam atât. Asta înseamnă că acceptă oare relații de scurtă durată cu staruri de primă mână precum Tom Cruise și Lewis Hamilton? N-ar fi exclus!

shakira jpeg

„Tom a fost foarte drăguț cu ea, iar ea s-a simțit foarte bine în compania lui, iar Shakira nu caută acum relații de lungă durată. Are destule pe cap în momentul de față și se concentrează pe copiii ei și cariera muzicală în plină ascensiune”, a continuat să detalieze sursa tabloidului sus amintit.

Ceea ce nu știe lumea e că Tom Cruise i-a trimis un buchet de flori frumoasei cântărețe după întâlnirea lor de la Grand Prix, arătând astfel că este „extrem de interesat s-o cucerească”. Cei prezenți la cursa de Formula 1 au putut depune mărturie că există o atracție clară între cele două staruri.

Cu alte cuvinte, Shakira testează terenul în prezent, se simte bine în compania unor bărbați atrăgători care o curtează și rămâne de văzut dacă iese ceva din toate aceste flirturi care ne dau de bănuit că vedeta columbiană poate deveni, cât de curând, iubita unuia dintre cei doi pretendenți ai ei – Tom Cruise sau Lewis Hamilton. Dacă nu este deja…

Foto - Shutterstock



Recente

shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg
Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg