Sharon Stone: „Am fost pusă să mă culc cu Billy Baldwin!” Reacția actorului

13 martie 2024   Viață de vedetă

Actrița a dezvăluit că producătorul filmului „Sliver”, din 1993, i-a propus să se culce cu colegul de platou, Billy Baldwin, pentru a exista mai multă atracție între ei. Actorul a ieșit la atac!

Sharon Stone a iscat un scandal-monstru la Hollywood după ce a spus lumii întregi că producătorul Robert Evans a pus-o să facă sex cu partenerul de platou, ca să salveze filmul. „M-a chemat în biroul lui. Avea o capanea foarte joasă, simțeam că stăteam parcă pe jos, când eu trebuia, de fapt, să fiu la filmare…”, a început să povestească actrița în autobiografia ei, lansată în 2021.

„Se tot plimba prin birou și îmi zicea cum s-a culcat el cu Ava Gardner și cum eu ar trebui să mă culc cu Billy Baldwin pentru că doar așa și-ar mai îmbunătăți și el prestația în fața camerei”, a adăugat Sharon Stone în cartea sa, în care nu divulgase numele celui care o pusese să se apropie extrem de mult de colegul ei de platou.

„Îmi zicea cum, dacă eu mă culc cu Billy, atunci se formează și o chimie între noi în fața camerei, dacă fac sex cu el, salvez filmul. Adevărata problemă a filmului era că eu eram prea rigidă și nu eram o actriță adevărată care se culcă odată cu colegul ca să fie totul bine apoi”, a continuat siderată vedeta de la Hollywood.

Acum actrița a divulgat numele producătorului și al actorului despre care a scris în cartea sa, dar cărora le păstrase anonimitatea. La auzul acestor cuvinte, Billy Baldwin a luat poziție.

„Nu știți de ce Sharon Stone vorbește despre mine după atâția ani?”, a început Balwin să scrie pe X după ce actrița a făcut dezvăluirile uimitoare zilele acestea. „E încă îndrăgostiă de mine sau se mai simte încă lezată că i-am refuzat avansurile? Eu știu atâtea lucruri urâte despre ea, care ar distruge-o pur și simplu, dar le-am ținut secrete până acum”, a ținut să precizeze actorul pe fostul Twitter.  

„Vă întrebați cumva dacă aș putea scrie o carte despre numeroasele lucruri deplasate, neprofesionale și perverse despre Sharon? Ar fi chiar distractiv!...”, a ținut să adauge actorul care s-a simțit lezat de acuzațiile lui Sharon Stone.

foto - Shutterstock, Sliver (1993)

Mai multe