„Mi-a arătat organele lui genitale!” Reacția actriței Sharon Stone

Cunoscuta actriță de la Hollywood și-a amintit, cu lacrimi în ochi, de hărțuirea sexuală prin care a trecut în tinerețe. Cum s-a încheiat episodul regretabil?

image

Vedeta de 65 de ani a stat de vorbă cu Kelly Ripa în cadrul emisiunii „Let’s Talk Off Camera” și a povestit despre întâlnirea groaznică pe care a avut-o în anii ’80 cu un șef de pe-atunci de la Studiourile cinematografice Sony, care și-a exprimat atracția fizică față de ea în cel mai prost mod posibil.      

„Când am ajuns în LA, am fost chemată la sediul Sony…”, a început să povestească Sharon Stone. „Eram atât de încântată să-l cunosc pe șeful Sony, așa că m-am dus la el în birou”, a continuat starul hollywoodian povestea ei, adăugând că, pe acea vreme, canapeaua era cumva îngropată în podea, ceea ce o făcea să pară la nivelul parchetului.

„Când m-am așezat pe canapea, genunchii îmi veneau până pe la gât, pentru că sunt înaltă, eram toată numai picioare și el făcea pași în continuu prin cameră…”, a dezvăluit actrița, după care a spus că directorul studiourilor Sony a început să-i facă complimente.

„Vai, e adevărat ce se spune despre tine, chiar ești superbă. N-am mai întâlnit pe cineva ca tine în decenii întregi… Dar înainte de orice… și și-a scos penisul din pantaloni chiar în fața mea”, ne-a șocat starul filmului „Instinct primar” cu istorisirea ei.

„Eram foarte tânără, bineînțeles, și ce fac eu când am emoții? Am început să râd și să plâng în același timp. Nu mă puteam opri, am devenit isterică. Pur și simplu, nu mă puteam opri, iar el nici nu mai știa ce să facă. Așa că și-a băgat organele genitale în pantaloni și a dispărut pe ușa din spatele biroului său”, a continuat vedeta să povestească.

„Credeam că a plecat de tot și nu știam nici eu ce să fac. Rămăsesem acolo și continuam să fiu isterică. Într-un final, secretara lui a venit și m-a condus afară din biroul lui”, a conchis Sharon.  

image

„N-a fost singura dată când mi s-a întâmplat așa ceva…”, a adus ea vorba despre episodul crunt de hărțuire sexuală prin care a trecut în 1980. „Au mai urmat multe altele în cariera mea… Mi-au dat lacrimile pentru că era imposibil să fi povestit așa ceva în trecut. Nu m-ar fi ascultat nimeni și, mai mult, nu m-ar mai fi angajat nimeni, dacă spuneam ce mi s-a întâmplat. Adevărul e că oricum nu mă mai angajează acum. Când mi-am scris autobiografia, singurul lucru care eram întrebată era dacă o să dau nume. N-am făcut-o pentru că e inutil. Ei se știu cine sunt, iar eu n-am mai lucrat de 20 de ani”, a adăugat diva hollywoodiană.

În cartea sa, „The Beauty of Living Twice”, actrița a dezvăluit că un producător de la Hollywood i-a sugerat să se culce cu un actor, coleg de platou, pentru a avea o atracție mai mare în fața camerei de filmat. Apoi, un regizor a insistat ca ea să se pună în poala lui, la un moment dat. „Iar, când eu refuzam să fac asta, mă trimitea înapoi în rulota mea și nu-mi dădea indicații regizorale”, a explicat actrița. „Pur și simplu, așa era la Hollywood pe-atunci!”, a conchis Sharon Stone.

„N-a fost singura dată când mi s-a întâmplat așa ceva…”, a adus ea vorba despre episodul crunt de hărțuire sexuală prin care a trecut în 1980. „Au mai urmat multe altele în cariera mea… Mi-au dat lacrimile pentru că era imposibil să fi povestit așa ceva în trecut. Nu m-ar fi ascultat nimeni și, mai mult, nu m-ar mai fi angajat nimeni, dacă spuneam ce mi s-a întâmplat. Adevărul e că oricum nu mă mai angajează acum. Când mi-am scris autobiografia, singurul lucru care eram întrebată era dacă o să dau nume. N-am făcut-o pentru că e inutil. Ei se știu cine sunt, iar eu n-am mai lucrat de 20 de ani”, a adăugat diva hollywoodiană.În cartea sa, „The Beauty of Living Twice”, actrița a dezvăluit că un producător de la Hollywood i-a sugerat să se culce cu un actor, coleg de platou, pentru a avea o atracție mai mare în fața camerei de filmat. Apoi, un regizor a insistat ca ea să se pună în poala lui, la un moment dat. „Iar, când eu refuzam să fac asta, mă trimitea înapoi în rulota mea și nu-mi dădea indicații regizorale”, a explicat actrița. „Pur și simplu, așa era la Hollywood pe-atunci!”, a conchis Sharon Stone.Stone și-a făcut debutul actoricesc în filmul lui Woody Allen, „Stardust Memories”, în 1980, după care a primit și un rol cu câteva replici în „Deadly Blessing”, anul care a urmat. A apărut în câteva show-ri TV înainte de-a fi distribuită în „Total Recall”, în 1990, iar filmul care a propulsat-o la Hollywood a fost „Instinct primar”, unde i-a dat replica lui Michael Douglas, în 1992.

foto - Shutterstock



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg