Soția lui Pierce Brosnan, descurajată în privința slăbitului: „Am crezut că nu o să reușească‟

22 martie 2024   Viață de vedetă

Datorită ambiției sale de a pierde în greutate la 60 de ani, Keely Brosnan a stârnit admirația multora! Au existat oameni care au crezut că nu o să reușească și că slăbitul nu-i de ea.  

Să slăbești nu este o misiune ușoară, iar soția marelui actor Pierce Brosnan cunoaște acest aspect, deoarece dintotdeauna s-a luptat cu fluctuațiile de greutate. Din fericire, pare că a găsit rețeta perfectă pentru slăbit, deoarece a strălucit la Premiile Oscar, din acest an, unde și-a etalat noua siluetă și i-a lăsat pe critici cu gura căscată! 

Citește și acest articol: Mihaela Bilic spulberă mitul celor 3 mese pe zi: „Felul unic este perfect”, a spus specialistul în nutriție

„Am crezut că nu o să slăbească niciodată‟, a scris un internaut la fotografia lui Keely Brosnan de pe Instagram, în timp ce altul a remarcat că vedeta se simte foarte bine în pielea ei: „Orice ar fi făcut, trebuie să o facă în continuare. Pun pariu că se simte și mai bine acum.‟ 

Cum a reușit să slăbească Keely Brosnan? 

Keely Brosnan a început să ia în greutate în timpul celor două sarcini. Corpul ei a trecut atunci prin schimbări majore, iar stilul de viață stresant a contribuit la acumularea de kilograme. De profesie jurnalistă, Keely a avut dintotdeauna un program încărcat, care nu i-a permis să țină o dietă specială și să facă sport.  

Decisă să slăbească, Keely Brosnan a apelat la profesioniști, respectiv la nutriționiști și antrenori personali, care au ghidat-o în procesul de pierdere în greutate. Ea a scos din dietă alimentele foarte procesate și bogate în zahăr și a consumat proteine slabe, fructe, legume din abundență, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Totodată, a făcut antrenamente cardio, de forță și de flexibilitate, iar yoga și meditația au ajutat-o să rămână motivată și să își păstreze starea de bine. 

Citește și: Ce l-a ajutat pe Pierce Borsnan să depășească pierderea primei soții 

Keely și Pierce Brosnan, fostul Agent 007, s-au cunoscut în anul 1994, în Mexic, la o petrecere. În 2001 s-au căsătorit, iar împreună au doi copii - pe Dylan și Paris, în timp ce Pierce mai are trei copii.

Sursă foto: Instagram @Keely Brosnan 

Mai multe