Cum a reușit un medic să slăbească 40 de kilograme. Ce alimente a consumat și la ce a renunțat

Dacă ți-ai produs să slăbești și nu știi ce dietă să urmezi, un medic din America îți dezvăluie cum a reușit să piardă în greutate mai mult de 40 de kilograme. 

image

Slăbitul nu este un proces ușor nici măcar pentru profesioniștii în sănătate, cel puțin asta spune Betsy Grunch, un neurochirurg din America, care a dezvăluit pentru publicația „Business Insider‟ la ce a alimente a renunțat pentru a se simți bine în propria piele. 

Citește și: Vrei un abdomen plat? Evită aceste alimente și slăbește sănătos! 

Vezi și: Dieta anti-îmbătrânire. Ce mâncăm ca să ne menținem tineri 

Medicul a dezvăluit că în perioada facultății nu a beneficiat de cursuri în domeniul nutriției, însă a reușit să slăbească cu ajutorul cărților pe care le-a citit ulterior și prin schimbarea alimentelor pe care le-a mâncat zilnic.

Pe lângă faptul că este un neurochirurg apreciat, Betsy Grunch are și doi copii, așa că a fost o adevărată provocare pentru ea să își facă timp pentru a pregăti alimente hrănitoare și sărace în calorii. Înainte să slăbească, ea consuma multe preparate de tip fast-food, sucuri și alte băuturi dulci: „Nu mi-am dat seama ce efecte vor avea”, a spus ea pentru presă. 

Dieta pe care medicul a adoptat-o 

Medicul a reușit să slăbească odată ce a adoptat o dietă bogată în proteine și săracă în carbohidrați, combinată cu postul intermitent. Asta înseamnă că a avut două mese pe zi într-o fereastră de opt ore, iar 16 ore nu a mâncat nimic. Singura excepție pe care a făcut-o a fost cafeaua, pe care a băut-o dimineața.

Prima masă a zilei a avut-o în jurul orei 12:00 sau 13:00, iar ultima în jurul orei 17:00. La prânz, medicul a mâncat pui sau pește cu legume și salată, iar la cină a ales preparate mai ușoare, cum ar fi brânza slabă în calorii sau fructele de mare.

De asemenea, din alimentație a exclus alimentele procesate și pe cele care conțin zahăr și gluten. În anul 2018 a scăpat de cele 40 de kilograme în plus, iar de atunci își menține greutatea. 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram 



Recente

Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg