Ce l-a ajutat pe Pierce Brosnan să depăşească pierderea primei soţii

Actorul Pierce Brosnan (70 de ani) și soţia sa, Keely Shaye Smith (60 de ani), reprezintă unul dintre acele cupluri solide de celebrități care sunt împreună de aproape 30 de ani. Poți să vezi în continuare dragostea din ochii lor, așa cum a fost când s-au întâlnit prima dată. Puţini ştiu că, înainte de a o întâlni pe Keely, Brosnan a mai fost căsătorit şi a trecut cu greu peste decesul fostei soţii.

image

Pierce Brosnan a dezvăluit că nu s-a așteptat niciodată să-și petreacă 17 ani din viață cu actrița Cassandra Harris, fosta sa soţie. Nu încerca s-o cucerească, ci pur și simplu îi admira frumusețea și personalitatea.

S-au căsătorit în anul 1980 și, trei ani mai târziu, au avut şi un fiu, pe Sean. Actorul a adoptat cu dragoste copiii Cassandrei din relația ei anterioară.

În 1991, o tragedie a lovit întreaga familie, când Cassandra a murit de cancer ovarian la vârsta de 43 de ani. Pierce a spus că atunci când partenerul tău este diagnosticat cu o boală terminală, îți schimbă profund perspectiva asupra vieții.

Şi-a întâlnit a doua soţie în Mexic

În 1994, actorul avea s-o întâlnească pe Keely Shaye Smith în Mexic, unde a lucrat ca corespondent TV. Keely avea să mărturisească mai târziu într-un interviu că a fost fermecată pe loc de Pierce. L-a descris ca fiind „înalt și chipeș. Avea acea sclipire răutăcioasă în ochi”. Întâlnirea lor a marcat începutul unei frumoase povești de dragoste.

La câteva zile după prima lor întâlnire, s-au revăzut şi au petrecut o seară împreună. S-au trezit sub cerul nopții. Pierce a prins-o tandru de mână în timp ce artificiile iluminau cerul deasupra lor. Au continuat să vorbească până la trei dimineața.

Keely l-a ajutat să-şi aline durerea pierderii fostei soţii

La trei ani după ce s-au cunoscut, l-au avut primul lor fiu, Dylan, iar al doilea fiu, Paris, a venit patru ani mai târziu. Actorul a spus odată: „Am găsit o femeie grozavă în Keely Shaye. Nici dacă aș căuta de un milion de ori n-aș găsi una la fel de bună.”

Te-ar mai putea interesa: Ce nu ştiai despre Pierce Brosnan

Pentru Pierce a fost esențial ca ea să-i înțeleagă perioada de doliu pentru soția răposată. I-a apreciat bunătatea și compasiunea pe care le-a apreciat la Keely, descriindu-o drept steaua lui călăuzitoare, care a avut întotdeauna grijă de el.

Actorul a considerat că unul dintre ingredientele esențiale a menţinerii fericirii din a doua sa căsnicie a fost petrecerea unui timp de calitate împreună. Şi prima sa căsătorie a fost fericită și se consideră incredibil de norocos că a găsit din nou dragostea.

Vezi și: Fotografie rară cu fiul model al lui Pierce Brosnan! PARIS e copia fidelă a celebrului actor

„Întâlnirea noastră a fost predestinată. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceasta în fiecare zi. Când Keely se uită la mine, simt o conexiune profundă. Îi prețuiesc energia, entuziasmul. Ea posedă o putere care a devenit indispensabilă în viața mea”, a declarat Brosnan.

FOTO: Shutterstock



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg