Suma surprinzătoare pe care Matthew Perry a lăsat-o în contul său bancar!

4 iulie 2024   Viață de vedetă

La nouă luni de la moartea lui Matthew Perry, s-au aflat noi detalii despre averea pe care actorul a lăsat-o în urmă. Iată câți bani se aflau în contul său personal bancar când s-a stins din viață!

La 54 de ani, actorul din serialul „Friends‟, Matthew Perry, și-a pierdut viața după ce s-a înecat în propriul jacuzzi, din cauza unei supradoze de ketamină, care i-a afectat starea de sănătate. Actorul suferea, de asemenea, de boală coronariană și depresie. Vestea decesului a venit ca un trăsnet pentru mulți admiratori, care i-au apreciat activitatea profesională și felul său de-a fi. 

Citește și acest articol: Ketamina, drogul care l-a omorât pe Matthew Perry, tratează cancerul? 

Când tragedia s-a întâmplat, Matthew Perry nu era căsătorit și nici nu avea copii, prin urmare mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu averea actorului pe care a lăsat-o în urmă.

Potrivit publicației „People‟, pe fondul problemelor de sănătate cu care se confrunta, Matthew Perry își făcuse în anul 2009 un testament. În document, el a menționat că își dorește să își lase banii moștenire sub forma unor active, investite în trustul „Alvy Singer Living Trust‟, unde beneficiară este familia acestuia - respectiv tatăl actorului, John Perry, mama sa, Suzanne Morrison, sora vitregă, Caitlin Morrison. De asemenea, pe lista beneficiarilor se află și fosta sa iubită, Rachel Dunn, actrița Lisa Ferguson și producătoarea Robin Ruzan. 

Vezi și acest articol: Courteney Cox susține că are o legătură spirituală cu regretatul Matthew Perry: „Mă vizitează foarte mult” 

Câți bani avea Matthew Perry în contul său bancar când a murit? 

În timp ce activele din trustul „Alvy Singer Living Trust‟ nu au fost încă dezvăluite, unul dintre administratorii averii lui Matthew Perry, respectiv Lisa Ferguson, a reușit să afle câți bani se aflau în contul bancar personal al actorului când acesta a murit.

Ne putem aștepta la o sumă mare, deoarece „marca.com‟ notează că actorul a agonisit, de-a lungul vieții, o avere estimată la 120 de milioane de dolari, dar, potrivit publicației „People‟, actorul avea 1.596.914,47 de dolari în contul său bancar personal la momentul morții sale. 

Sursă foto: Shutterestock 

Mai multe