După 12 operații și 15 internări în clinici de reabilitare, Matthew Perry a murit la 54 de ani!

A cunoscut faima cea mare, dar nicio avere din lume nu l-a putut salva atunci când dependența de droguri și alcool i-a distrus corpul. Actorul din „Prietenii tăi” a murit prematur ieri, pe 28 octombrie 2023.

image

Matthew Perry sau îndrăgitul actor care l-a interpretat pe Chandler Bing în serialul „Prietenii tăi” a fost găsit fără suflare ieri, acasă la el, iar cauza aparentă a decesului său este înecul accidental.

Vedeta de la Hollywood n-a avut deloc o viață ușoară, în ciuda faptului că s-a bucurat de notorietate și bunăstarea materială. De-a lungul vieții sale tulburătoare, actorul a trecut prin 12 operații care i-au salvat viața, a fost internat de 15 ori în clinicile de reabilitare și a cheltuit 9 milioane de dolari încercând să scape de dependența de droguri și alcool.

Perry a murit la 54 de ani „înecat în jacuzzi, acasă la el”, susțin surse americane, iar, la fața locului, nu s-au găsit droguri de niciun fel. Se pare că a făcut infarct în timp ce se afla în apă, însă corpul său era extrem de slăbit din cauza consumului de droguri și alcool, din ultimele decenii din viața sa.

Autoritățile de peste ocean au exclus din calcul vreun act criminal. Cu alte cuvinte, a fost un înec accidental, probabil cauzat de un infart care, la rândul său, a fost provocat de stilul de viață autodistructiv al vedetei.  

Matthew Perry a detaliat lupta sa cu consumul de alcool și pastilele în autobiografia publicată în noiembrie 2022, denumită „Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing”. În 2019, el a trecut ca prin urechile acului pe lângă moarte, când colonul i-a explodat din cauza abuzului de opioide.

La spital, medicii i-au dat atunci doar 2% șanse să supraviețuiască peste noapte. Cum-necum, a reușit să treacă peste marea încercare. A intrat în comă și-a rămas în comă timp de două săptămâni, iar, când și-a revenit, a trebuit să poarte cu el o pungă de colonoscopie timp de nouă luni.

image

Doi ani mai târziu, era iar să dea ortul popii într-o clinică de realibilitare din Elveția. Doctorii de-acolo i-au administrat un sedativ care a interacționat cu opioidele ingerate de el, iar acest lucru a făcut ca… inima să i se oprească.

L-au resuscitat, dar i-au rupt și opt coast,e în tot acel proces de readucere la viață. Întregul incident l-au făcut pe actorul de la Hollywood să piardă rolul de-abia obținut în filmul „Don't Look Up”, cu Meryl Streep care ar fi însemnat întoarcerea lui la Hollywood.

După cele două momente dramatice, în care era cât pe ce să-și piardă viața, Matthew Perry a ajuns, din păcate, să renunțe la întreaga luptă de-a trăi zi după zi ieri, pe 28 octombrie, când a fost descoperit de asistenul său fără suflare la el în jacuzzi.

Odihnește-te în pace, Matthew Perry!

Foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg