Courteney Cox susține că are o legătură spirituală cu regretatul Matthew Perry: „Mă vizitează mult‟

Courteney Cox (59 de ani) și Matthew Perry au avut o relație frumoasă atât pe micile ecrane, cât și în viața privată. Poate de aceea, la șapte luni de la trecerea în neființă a regretatului actor, Courteney Cox are o legătură spirituală cu el. 

image

Actrița Courteney Cox și Matthew Perry au apărut împreună în celebrul serial de televiziune „Friends‟, unde ea a jucat-o pe Monica Geller, iar el pe Chandler Bing. În serialul din anii '90, Monica și Chandler au fost iubiți timp de o perioadă, iar apoi s-au căsătorit, prin urmare Courteney Cox și Matthew Perry au petrecut mult timp pe platourile de filmare. 

Au și existat zvonuri conform cărora, regretatul actor ar fi fost, în viața reală, îndrăgostit de Courteney Cox, însă niciunul dintre ei nu au confirmat vreo prosibilă legătură amoroasă. În mod cert, sigură a fost relația lor de prietenie, care pare că rezistă, chiar și după moartea lui Matthew Perry, care s-a stins din viață la vârstă de 54 de ani. 

Citește și acest articol: „Aveam 2% șanse să trăiesc!” Matthew Perry a stat două săptămâni în comă 

Courtnery Cox este vizitată de Matthew Perry

Într-un interviu acordat lui Jonathan Vigliotti de la „CBS Sunday Morning‟, Courtnery Cox și-a amintit de prietenul ei ca fiind „una dintre cele mai amuzante ființe umane din lume‟. Mai mult, ea a spus că încă îi simte prezența: „Mă vizitează mult, dacă vă place să credeți în asta.‟

Actrița a dat de înțeles că are o legătură puternică spirituală și cu tatăl ei, care s-a stins din viață în anul 2001 „Vorbesc cu tatăl meu, cu Matthew. Simt că există o mulțime de oameni care ne ghidează. Simt da, simt că Matthew e prin preajmă, cu siguranță‟, a mărturisit actrița. 

Citește și acest articol: Ketamina, drogul care l-a omorât pe Matthew Perry, tratează cancerul? 

Moartea lui Matthew Perry, de pe data 28 octombrie, 2023, a fost un accident cauzat de „efectele acute ale ketaminei‟, conform Departamentului de Medicină Legală din Los Angeles. Actorul a fost găsit în stare de inconștiență în piscina reședinței sale. În timpul vieții, el a făcut terpaie cu perfuzii cu ketamină pentru depresie și anxietate. Matthew Perry mai suferea și de boala coronariană. 

Sursă foto: Pinterest Recente

sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg