Courteney Cox susține că are o legătură spirituală cu regretatul Matthew Perry: „Mă vizitează mult‟

Courteney Cox (59 de ani) și Matthew Perry au avut o relație frumoasă atât pe micile ecrane, cât și în viața privată. Poate de aceea, la șapte luni de la trecerea în neființă a regretatului actor, Courteney Cox are o legătură spirituală cu el. 

image

Actrița Courteney Cox și Matthew Perry au apărut împreună în celebrul serial de televiziune „Friends‟, unde ea a jucat-o pe Monica Geller, iar el pe Chandler Bing. În serialul din anii '90, Monica și Chandler au fost iubiți timp de o perioadă, iar apoi s-au căsătorit, prin urmare Courteney Cox și Matthew Perry au petrecut mult timp pe platourile de filmare. 

Au și existat zvonuri conform cărora, regretatul actor ar fi fost, în viața reală, îndrăgostit de Courteney Cox, însă niciunul dintre ei nu au confirmat vreo prosibilă legătură amoroasă. În mod cert, sigură a fost relația lor de prietenie, care pare că rezistă, chiar și după moartea lui Matthew Perry, care s-a stins din viață la vârstă de 54 de ani. 

Citește și acest articol: „Aveam 2% șanse să trăiesc!” Matthew Perry a stat două săptămâni în comă 

Courtnery Cox este vizitată de Matthew Perry

Într-un interviu acordat lui Jonathan Vigliotti de la „CBS Sunday Morning‟, Courtnery Cox și-a amintit de prietenul ei ca fiind „una dintre cele mai amuzante ființe umane din lume‟. Mai mult, ea a spus că încă îi simte prezența: „Mă vizitează mult, dacă vă place să credeți în asta.‟

Actrița a dat de înțeles că are o legătură puternică spirituală și cu tatăl ei, care s-a stins din viață în anul 2001 „Vorbesc cu tatăl meu, cu Matthew. Simt că există o mulțime de oameni care ne ghidează. Simt da, simt că Matthew e prin preajmă, cu siguranță‟, a mărturisit actrița. 

Citește și acest articol: Ketamina, drogul care l-a omorât pe Matthew Perry, tratează cancerul? 

Moartea lui Matthew Perry, de pe data 28 octombrie, 2023, a fost un accident cauzat de „efectele acute ale ketaminei‟, conform Departamentului de Medicină Legală din Los Angeles. Actorul a fost găsit în stare de inconștiență în piscina reședinței sale. În timpul vieții, el a făcut terpaie cu perfuzii cu ketamină pentru depresie și anxietate. Matthew Perry mai suferea și de boala coronariană. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg