Cum credea actorul Matthew Perry că va reacționa lumea la moartea sa

A recunoscut chiar actorul din serialul „Prietenii tăi” că a trecut razant pe lângă moarte de mai multe ori. Așadar gândul că totul se putea termina prematur nu-i era deloc străin…

Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg

Matthew Perry s-a luptat cu dependența de pastile și alcool toată viața lui adultă și simplul fapt că întreaga lui luptă era cât se poate de publică l-a făcut să se gândească la o perspectivă care, din păcate, s-a și adeverit – ce s-ar întâmpla dacă ar muri într-una din zile, cum ar reacționa oamenii la dispariția lui?

Zilele trecut, tatăl vitreg al vedetei de la Hollywood, Keith Morrinson, a vorbit cu presa americană despre fiul său vitreg, pe care l-a pierdut anul trecut, în octombrie. Fostul jurnalist canadian a dezvăluit că Matthew credea că lumea va fi întristată de moartea sa, dar că nu va fi o surpriză pentru nimeni, în același timp.  

Keith Morrison a declarat că Perry credea că „lumea ar fi șocată dacă el ar muri brusc, dar dispariția lui n-ar apărea ca o surpriză pentru cei mai mulți oameni. Și, din păcate, a avut dreptate!”, a conchis tatăl vitreg al regretatului actor.  

Matthew Perry și-a dat ultima suflare în octombrie 2023, în urma unui „efect acut de ketamină”, cu alte cuvinte actorul n-a reușit să-și înfrângă niciodată dependența, așa cum susținea el în cartea lasată înainte de moarte.

În ceea ce privește lupta lui Matty cu dependența, Keith susține că „el simțea că-și învingea dependeța, dar nu se poate acest lucru, într-un final. Și el știa și asta…”. N-au trecut mai mult de câteva luni de când vedeta din „Prietenii tăi” a trecut în neființă și familia lui încă suferă cumplit din cauza pierderii suferite.

„Spre finalul vieții lui, Matthew și mama lui, Suzanne, erau mai apropiați decât au fost în ultimele decenii și își dădeau mesaje constant”, a mărturisit Keith Morrison. „Era fericit și spunea lucrul acesta pe care nu-l mai spusese de mult timp. Ne-am bucurat că a apucat să simtă așa, însă, în același timp, am regretat că n-a apucat să-și trăiască în continuare viața fericit, iar asta nu e deloc cinstit”, a continuat să povestească tatăl vitreg al actorului.

Legat de durerea pe care o simt Keith și restul familiei, acesta a declarat că „nu te părăsește niciodată, o simți zi de zi. Mai ales în cazul mamei lui…”, a dezvăluit cel care a ținut să menționeze și faptul că familia lui Perry a înființat Fundația Matthew Perry în onoarea actorului decedat la numai 54 de ani, pentru a-și ajuta pe cei care îndură aceeași suferință ca regretatul actor.

foto - Shutterstock



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg