„Sunt rezultatul unui viol!”. Despre ce mare actor e vorba?

28 mai 2024   Viață de vedetă

A jucat într-un serial de mare succes, care a fost difuzat și la noi, iar acum face dezvăluiri cutremurătoare în autobiografia pe care urmează s-o lanseze pe 4 iunie.

„Entraces And Exits” (n.r. Intrări și ieșiri) este numele cărții pe care actorul de la Hollywood a scris-o și pe care se pregătește s-o lanseze peste numai câteva zile. În ea, se regăsesc detalii necunoscute despre Kramer din serialul „Seinfeld”, căci despre el este vorba. Vedeta de la Hollywood a fost mințită în privința indetității tatălui său, în primii lui ani de viață, lucru care l-a marcat enorm.  

În primă instanță, comicul Michael Richards a știut povestea pe care mama lui i-a spus-o, și anume că tatăl lui a murit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, și, după ce și-a dat seama că informațiile oferite de ea se contraziceau, actorul i-a cerut celei care i-a dat viață… adevărul. Doar că femeia a început să-i spună altă minciună fiului ei, conform căreia tatăl acestuia ar fi murit într-un accident de mașină.  

În momentul în care Michael s-a făcut destul de mare pentru a-și căuta părintele, mama vedetei a recunoscut, într-un final, că el era rezultatul unui abuz sexual.

După ce a primit, în sfârșit, povestea adevărată a nașterii lui de la mama sa, Phyllis Nardozzi, aceasta i-a spus, de asemenea, că voia să facă avort, după ce trecutse printr-un viol, însă avortul era ilegal în 1949. Drept urmare, femeia a decis că cel mai bun lucru ar fi fost să-l dea pe fiul ei spre adopție, însă s-a răzgândit pe parcursul sarcinii și a ajuns să-l crească pe Michael singură.

Adevărul l-a șocat pe bietul copil, care brusc s-a simțit nedorit. Din păcate, senzația nu s-a estompat cu timpul, actorul recunoscând că s-a simțit, o viață întreagă, neiubit și că a avut o furie greu de stăpânit în el atâta timp.

„A trebuit să accept faptul că n-am fost dorit și că mama a vrut să scape de mine”, a declarat vedeta. „A trebuit să aprofundez situația, pentru că descoperisem că furia mea provenea dintr-un sentiment de mare inferioritate”, a continuat actorul să explice. „Am avut întotdeauna o irascibilitate, care provine din faptul că n-am fost dorit, n-am fost acceptat, n-am fost înțeles, n-am fost de-ajuns pentru a fi plăcut sau iubit”, a conchis vedeta serialului „Seinfeld”, care a refuzat o stea pe Hollywood Walk of Fame și multe alte oferte profesionale.

Se pare că până și numele lui de familie a fost inventat de mama lui, pentru a-și susține minciunile pe care i le-a spus de-a lungul copilăriei lui. În 2018, actorul a fost diagnosticat cu cancer la prostată și deja era împăcat că urma să părăsească această lume. Cu tratament, însă, a reușit să învingă crunta boală.

foto - Shutterstock

Mai multe