Când lucrează, n-are voie nimeni să-l privească în ochi. Despre cine e vorba?

Actorii fac orice pentru a ne convinge de anumite lucruri trecute în scenariu, iar unele dintre vedetele de la Hollywood au metode de-a dreptul ciudate pentru a intra în pielea personajului pe care-l interpretează.

image

Fotograful Danny Lyon a scris o carte, „The Bikeriders”, despre un proiect la care un actor de la Hoolywood lucrează în prezent. Lyon a fost invitat pe platourile de filmare pentru a surprinde momente inedite cu actorul în discuție, însă i s-a pus în vedere un lucru cât se poate de serios: să nu-l privească în ochi pe starul hollywoodian. Despre cine e vorba?

„Au încercat să-mi limiteze accesul pe platoul de filmare, dar, într-un final, am ajuns și acolo. Înghețam de frig și le-am spus că tot ce voiam era să-l întâlnesc pe Tom Hardy. Acesta a intrat pe platoul de filmare, la un moment dat, dar mi s-a spus, în acel moment, să nu cumva să-l privesc în ochi”, a dezvăluit nedumerit fotograful.

Lyon a continuat să povestească în The Sun experiența pe care a avut-o el cu actorul de primă mână și regretul că nu era lăsat să intereacționeze cu Hardy. „I-am întrebat cum de nu puteam să mă uit la el. Mi-au spus că, pur și simplu, nu-i place lui Hardy chestia asta, motiv pentru care mă puneau să mă ascund după copaci, ca să-i fac poze, și tot felul de prostii de-astea”, a adăugat Danny Lyon.

image

Ce-i drept, Tom Hardy își ia foarte în serios meseria și nu vrea să se abată de la metoda lui extrem de strictă. Iar acest lucru a devenit cunoscut la Hollywood. Actrița Charlize Theron a mărturisit că se simte amenținață când lucrează cu vedeta din „Mad Max: Fury Road”. Și nu e singura care a observat felul de-a fi al actorului în pauzele de la filmare.

„Tom nu interecționează cu noi deloc”, a dezvăluit Patrick Stewart, care a lucrat cu Tom la realizarea proiectului „Star Trek: Nemesis”. „Nu ne-a spus niciodată «Bună dimineața!», nu ne-a spus nici «Noapte bună!» și petrecea ore întregi în cabina lui, cu prietena lui, când nu era nevoie de asta, putea merge oriunde. „A fost cât se poate de ostil și a fost o adevărată provocare să avem vreo legătură cu el”, a conchis fostul lui coleg de platou.

image

Austin Butler a confirmat că e dificil să lucrezi cu Tom Hardy: „E cel mai intens tip pe care l-am întâlnit vreodată!”. Dar oare ce explicație are Hardy pentru felul în care se prezintă la lucru? „Intenția mea e să ajut, ceea ce e frustrant…”, a declarat el în Vanity Fair, în 2017. „Probabil că de-asta crede lucmea că sunt un tip dificil”, a conchis acesta.

foto - Shutterstock



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg