Când lucrează, n-are voie nimeni să-l privească în ochi. Despre cine e vorba?

Actorii fac orice pentru a ne convinge de anumite lucruri trecute în scenariu, iar unele dintre vedetele de la Hollywood au metode de-a dreptul ciudate pentru a intra în pielea personajului pe care-l interpretează.

image

Fotograful Danny Lyon a scris o carte, „The Bikeriders”, despre un proiect la care un actor de la Hoolywood lucrează în prezent. Lyon a fost invitat pe platourile de filmare pentru a surprinde momente inedite cu actorul în discuție, însă i s-a pus în vedere un lucru cât se poate de serios: să nu-l privească în ochi pe starul hollywoodian. Despre cine e vorba?

„Au încercat să-mi limiteze accesul pe platoul de filmare, dar, într-un final, am ajuns și acolo. Înghețam de frig și le-am spus că tot ce voiam era să-l întâlnesc pe Tom Hardy. Acesta a intrat pe platoul de filmare, la un moment dat, dar mi s-a spus, în acel moment, să nu cumva să-l privesc în ochi”, a dezvăluit nedumerit fotograful.

Lyon a continuat să povestească în The Sun experiența pe care a avut-o el cu actorul de primă mână și regretul că nu era lăsat să intereacționeze cu Hardy. „I-am întrebat cum de nu puteam să mă uit la el. Mi-au spus că, pur și simplu, nu-i place lui Hardy chestia asta, motiv pentru care mă puneau să mă ascund după copaci, ca să-i fac poze, și tot felul de prostii de-astea”, a adăugat Danny Lyon.

image

Ce-i drept, Tom Hardy își ia foarte în serios meseria și nu vrea să se abată de la metoda lui extrem de strictă. Iar acest lucru a devenit cunoscut la Hollywood. Actrița Charlize Theron a mărturisit că se simte amenținață când lucrează cu vedeta din „Mad Max: Fury Road”. Și nu e singura care a observat felul de-a fi al actorului în pauzele de la filmare.

„Tom nu interecționează cu noi deloc”, a dezvăluit Patrick Stewart, care a lucrat cu Tom la realizarea proiectului „Star Trek: Nemesis”. „Nu ne-a spus niciodată «Bună dimineața!», nu ne-a spus nici «Noapte bună!» și petrecea ore întregi în cabina lui, cu prietena lui, când nu era nevoie de asta, putea merge oriunde. „A fost cât se poate de ostil și a fost o adevărată provocare să avem vreo legătură cu el”, a conchis fostul lui coleg de platou.

image

Austin Butler a confirmat că e dificil să lucrezi cu Tom Hardy: „E cel mai intens tip pe care l-am întâlnit vreodată!”. Dar oare ce explicație are Hardy pentru felul în care se prezintă la lucru? „Intenția mea e să ajut, ceea ce e frustrant…”, a declarat el în Vanity Fair, în 2017. „Probabil că de-asta crede lucmea că sunt un tip dificil”, a conchis acesta.

foto - ShutterstockRecente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg