Robert Downey Jr., despre timpul petrecut în închisoare: „Se simțea răul în aer!”

Anul petrecut după gratii de către câștigătorul Oscarului de anul acesta a fost „cel mai rău lucru” care i s-a întâmplat actorului. Cum a descris experiența?

image

„Să vă fac un rezumat…”, se pregătește Robert Downey Jr. să-și înceapă povestea. „Eram la tribunal și am primit o sentință prea mare de la un judecător furios, care a spus ceva în latină la un moment dat…”, a continuat acesta să mărturisească în episodul de luni, 1 aprilie, al podcastului „Armchair Expert”.   

În 1999, vedeta din „Iron Man” a fost trimisă după gratii pentru trei ani după ce a picat niște teste de sânge, care au depistat consumul său de droguri, și-a fost acuzat de posesie de cocaină, în 1996. Actorul a stat închis doar un an și-a fost eliberat după ce a fost plătită cauțiunea, în 2000.

Robert a spus că a fost transferat într-un „centru de primire” cât timp își aștepta sentința, pe care l-a descris ca fiind „cel mai periculos loc din întreaga lume”. Acolo toți infractorii erau ținuți laolaltă, în ciuda faptului că ei comiseseră infracțiuni diferite.  

„Simțeai cum plutea răul în aer, era exact ca într-un cartier rău famat”, și-a amintit vedeta din „Sherlock Holmes”. „Acolo nu erau oportunități, erau doar amenințări”. Cât s-a aflat în acel centru, actorul a primit numai „bobârnace puternice și injurii” de la colegii lui de celulă, în timp ce se deplasa către dușuri.  

image

Într-un final, vedeta a fost transferată într-un centru de reabilitare, lucru care n-a fost acceptat din prima de el, ci i-au trebuit două săptămâni starului de la Hollywood ca să înțeleagă situația complicată în care se afla.  

„În ceea ce mă privește pe mine, sunt alte lucruri mai rele care mi se puteau întâmpla în viață decât să fiu trimis în acel centru, însă, evaluând viața mea cu totul, acesta a fost cel mai râu lucru care mi s-a întâmplat”, a conchis Robert Downey Jr.  

foto - Shutterstock



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg