Tom Cruise are un avion privat cu jacuzzi și cinema! Cât costă?

18 noiembrie 2022   Viață de vedetă

Pasiunea actorului pentru zbor a jucat un rol important în decizia de-a realiza filmul „Top Gun: Maverick”. După o întâlnire de 30 de minute pe platoul de filmare de la „Mission: Impossible” cu producătorul Jerry Bruckheimer, Tom a fost de acord să apară în „Top Gun”, dar cu o singură condiție.

Condiția actorului a fost să existe scene de acțiune cu avioane care zboară nestingherite. Zis și făcut! Filmul a fost realizat, lansat și se bucură de un succes imens – a strâns 1,4 miliarde de dolari la box office!

Dar Cruise este un mare admirator al avioanelor nu doar la serviciu, ci și acasă, unde are o adevărată colecție de avioane private!

Business Insider a dezvăluit că „actorul a cheltuit multe milioane de dolari pe aeronave private, printre care se numără și un Mustang cu un singur loc, datând din Cel de-al Doilea Război Mondial, care a costat 4 milioane de dolari, dar și un Gulfstream de 20 de milioane de dolari”. Din colecția lui de avioane private mai fac parte, pe lângă P-51 și Gulfstream, o HondaJet și un Challenger 300.

Forbes ne informează că superstarul hollywoodian și-a luat licența de pilot în 1994. Dar vedeta nu este atrasă doar de viteză, adoră și luxul, tot confortul pe care-l poate avea un avion care-i doar al tău. Gulfstream 4 este, cu siguranță, cel mai impresionat avion al său. Și cel mai costisitor! Ce dotări are? Păi, un adevărat jacuzzi și o sală de cinema.

Tom Cruise este atât de încântat de pilotat, încât nu s-a putut abține să nu-i ofere colegului său de breaslă un cadou special! Astfel, în timp ce filma pentru Top Gun: Maverick, a decis să-i plătească un curs întreg de lecții de zbor actorului Glen Powell, pentru ca acesta să-și ia licența de pilot cât mai curând. Evident că Glen a fost plăcut surprins de cadoul de Crăciun primit!

„Tom i-a cumpărat un iPad cu întregul meu curs de zbor descărcat și gata plătit!”, s-a lăudat Powell pe pagina sa de Instagram. „Iar ieri, după luni întregi de zboruri, studiat și testat tot… sunt pilot oficial!”, a încheiat acesta încântat.

Foto - Shutterstock

Mai multe