Misiune... posibilă. Tom Cruise, primul actor care va filma în spațiu

Tocmai când ne gândeam că a atins apogeul carierei sale, cu succesul „Top Gun”, starul hollywoodian se pregătește de o premieră absolută!

image

Actorul de 60 de ani face echipă cu regizorul Doug Liman, care a realizat filmul „The Bourne Identity”, pentru a lucra la un proiect cu totul special și care implică filmări în spațiu. Filmul trebuia să fie realizat în 2020, însă pandemia le-a dat celor doi planurile peste cap.

Cruise și Liman le-au propus celor de la Universal Filmed Entertainment Group (UFEG) o idee inedită, care presupune ca Tom să plece în spațiu cu o rachetă și să ajungă pe Stația Spațială Internațională.

„Cred că Tom Cruise ne duce în spațiu, duce întreaga lume în spațiu”, a dezvăluit Donna Langley, președinta Universal Filmed Entertainment Group, pentru BBC News. „Acesta este planul. Avem un proiect minunat în desfășurare cu Tom… Să-l trimitem cu o rachetă pe Stația Spațială și să filmăm acolo”, a continuat acesta să povestească.

Langley a declarat că cea mai mare parte din film va fi filmat pe Pământ, iar momentul culminant al acestuia va fi ca „personajul să plece în spațiu pentru a salva omenirea”. Tot ea a adăugat că speră ca Tom să fie „primul civil care să iasă din stația spațială și să facă câțiva pași în exteriorul ei”.

Dacă filmul va fi realizat, Cruise va fi primul actor din lume care să filmeze în spațiu pe Stația Spațială Internațională.

În timp ce întreaga idee este absolut originală, nimeni neîncercând până acum să facă așa ceva, nu ne miră, totuși, că actorul și-a propus un asemenea proiect ambițios, având în vedere că el își face singur cascadoriile și este în cea mai bună formă fizică din viața lui.

image

Când Tom Cruise a împlinit 60 de ani, în iulie 2022, regizorul filmului „Mission: Impossible”, Christopher McQuarrie a făcut publică o fotografie cu actorul care făcea o cascadorie extrem de periculoasă. Vedeta era agățată de un avion și nu avea deloc ajutor la dispoziție.

În timpul cascadoriilor pe care el insistă să le facă singur, se pot întâmpla și accidente, din păcate. În 2017, actorul s-a rănit în timp ce încercat să sară pe un actoperiș, când filma pentru „Mission Impossible 6”. Cruise s-a lovit de clădire și a rămas agățat de ea până a reușit să se ridice pe acoperiș și să se prăvălească peste restul echipei de filmare. A ajuns, în mod evident, la spital, însă, în numai câteva luni, era din nou la filmări, în Londra, reluându-și cascadoriile.

Întrebat la Festivalul de Film de la Cannes de ce își face singur cascadoriile, Tom a răspuns „Nimeni nu l-a întrebat pe Gene Kelly de ce dansa”.  

În prezent, actorul care lucrează la Hollywood încă din anii ’80 se bucură de un succes enorm cu urmarea filmului „Top Gun: Maverick”, care a strâns deja la box office nu mai puțin de 1,4 miliarde de dolari.

Foto - ShutterstockRecente

Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg