Ce i-a interzis Tom Cruise lui Nicole Kidman după divorț?

Superstar hollywoodian, actorul este plin de farmec și capabil să cucerească pe oricine. În 1989, vedeta filmului „Mission: Impossible” a sedus-o pe actrița australiancă Nicole Kidman, iar povestea lor bate orice scenariu de film.

image

Înainte de-a ajunge la altar cu frumoasa roșcată, Cruise era un scientolog înrăit. Ca acum, nu de altfel. Iar biserica a avut întotdeauna un cuvânt important de spus chiar și-n viața amoroasă a lui Tom.

„M-am îndrăgostit până peste cap de Tom. Eram înnebunită după el! Aș fi mers până la capătul pământului pentru el!”, a dezvăluit Nicole într-un interviu din People. Din păcate, mariajul lor de 11 ani s-a încheiat în 2001.

În timpul căsniciei lor, cei doi actori adoptaseră doi copii, pe Isabella și pe Connor. Însă, după despărțirea lor oficială, Kidman nu numai că-și pierduse soțul, dar și pe cei doi copii ai lor. De fapt, lucrurile erau atât de grave, încât lui Nicole i s-a interzis accesul la nunta fiului lor. Iar Cruise a fost cel care a împiedicat-o pe actriță să participe la cea mai frumoasă zi din viața lui Connor, după cum ne informează NZ Herald.

„Connor își venerează tatăl și nu ar face niciodată nimic ca să iasă din cuvântul lui Tom”, susține o sursă pentru publicația menționată mai sus. „Tom a luat această decizie, ca Nicole să nu participe la nuntă, și așa s-a întâmplat. L-a sunat pe Connor și doar i-a spus ce vrea de la el, iar Connor a îndeplinit dorința părintelui său”, a continuat apropiatul actorului.

Cruise a fost și este un exemplu pentru copiii lui, care au luat calea religioasă exact ca părintele lor. Sam Domingo, un fost scientolog, a dezvăluit tehnicile aplicate în cazul celor doi copii adoptați de Tom Cruise. „Isabella a fost folosită ca imagine, doar e copilul lui Tom Cruise. Dar nu e cinstit că s-au folosit de niște copii, fie ei chiar faimoși. Isabella și Connor n-au avut încotro decât să devină purtătorii de cuvânt ai bisericii scientologice!”, a ținut să precizeze fostul membrul al sectei.

Kidman, însă, nu și-a exprimat prea des public părerea cu privire la copiii ei adoptați. O singură dată a ținut să spună că Isabella și Connor sunt destul de mari încât să decidă pentru ei înșiși. „Sunt adulți. Sunt capabili să ia singuri decizii. Ei au decis să devină scientologi și, ca mamă, nu pot decât să-i iubesc!”, a spus actrița în revista Who.

Foto - Shutterstock



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg