Ce i-a interzis Tom Cruise lui Nicole Kidman după divorț?

Superstar hollywoodian, actorul este plin de farmec și capabil să cucerească pe oricine. În 1989, vedeta filmului „Mission: Impossible” a sedus-o pe actrița australiancă Nicole Kidman, iar povestea lor bate orice scenariu de film.

image

Înainte de-a ajunge la altar cu frumoasa roșcată, Cruise era un scientolog înrăit. Ca acum, nu de altfel. Iar biserica a avut întotdeauna un cuvânt important de spus chiar și-n viața amoroasă a lui Tom.

„M-am îndrăgostit până peste cap de Tom. Eram înnebunită după el! Aș fi mers până la capătul pământului pentru el!”, a dezvăluit Nicole într-un interviu din People. Din păcate, mariajul lor de 11 ani s-a încheiat în 2001.

În timpul căsniciei lor, cei doi actori adoptaseră doi copii, pe Isabella și pe Connor. Însă, după despărțirea lor oficială, Kidman nu numai că-și pierduse soțul, dar și pe cei doi copii ai lor. De fapt, lucrurile erau atât de grave, încât lui Nicole i s-a interzis accesul la nunta fiului lor. Iar Cruise a fost cel care a împiedicat-o pe actriță să participe la cea mai frumoasă zi din viața lui Connor, după cum ne informează NZ Herald.

„Connor își venerează tatăl și nu ar face niciodată nimic ca să iasă din cuvântul lui Tom”, susține o sursă pentru publicația menționată mai sus. „Tom a luat această decizie, ca Nicole să nu participe la nuntă, și așa s-a întâmplat. L-a sunat pe Connor și doar i-a spus ce vrea de la el, iar Connor a îndeplinit dorința părintelui său”, a continuat apropiatul actorului.

Cruise a fost și este un exemplu pentru copiii lui, care au luat calea religioasă exact ca părintele lor. Sam Domingo, un fost scientolog, a dezvăluit tehnicile aplicate în cazul celor doi copii adoptați de Tom Cruise. „Isabella a fost folosită ca imagine, doar e copilul lui Tom Cruise. Dar nu e cinstit că s-au folosit de niște copii, fie ei chiar faimoși. Isabella și Connor n-au avut încotro decât să devină purtătorii de cuvânt ai bisericii scientologice!”, a ținut să precizeze fostul membrul al sectei.

Kidman, însă, nu și-a exprimat prea des public părerea cu privire la copiii ei adoptați. O singură dată a ținut să spună că Isabella și Connor sunt destul de mari încât să decidă pentru ei înșiși. „Sunt adulți. Sunt capabili să ia singuri decizii. Ei au decis să devină scientologi și, ca mamă, nu pot decât să-i iubesc!”, a spus actrița în revista Who.

Foto - ShutterstockRecente

kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg