Cher, despre Tom Cruise, fostul ei iubit: „Era timid. N-avea niciun ban!”

Trebuie să recunoaștem că avem cu toții o curiozitate evidentă în privința vedetelor de la Hollywood și a vieții lor din spatele camerelor de filmare. Tot ce e legat de amatlâcurile în care s-au implicat e de interes pentru publicul larg. Mai ales dacă e vorba despre cupluri atipice, cu puține șanse de-a rămâne împreună.

image

Divă incontestabilă, Cher a avut ceva succes la bărbați în toată viața ei de până acum, făcând cuceriri pe bandă rulantă în tinerețea ei zvăpăială și nu numai. Astfel, cântăreața a reușit să cucerească câțiva bărbați de primă mână din showbizul american, printre care s-a numărat și Tom Cruise, preferatul femeilor de pretutindeni.

Cine s-ar fi gândit că Tom Cruise și Cher s-ar fi potrivit vreodată?! Ce-i drept, megastarul hollywoodian a fost cuplat cu frumoasa artistă când încă nu era un nume cu prestanță în Cetatea Filmului. Starul din „Top Gun” și legenda muzicii disco au format un cuplu în anii ’80, după ce s-au cunoscut la nunta Madonnei cu Sean Penn.

Totuși, cele două vedete n-au ajuns să fie împreună decât mai târziu, la ceva vreme de la fericitul eveniment nupțial, care reușise să strângă crema showbizului de peste ocean. Și asta în ciuda faptului că a existat o legătură clară între ei de la prima vedere, după cum chiar Cher ne informează.     

La acea vreme, Cher avea 39 de ani și Tom nu număra mai mult de 23 de primăveri. „Eram înnebunită după el!”, a declarat cântăreața într-un interviu cu Oprah Winfrey. „Era minunat!... Era un băiat timid. N-are niciun ban”, a continuat vedeta despre actorul care de-abia își începea cariera la Hollywood atunci, în timp cee a era proaspăt ieșită din mariajul complicat cu compozitorul Sonny Bono.

image

Cher a fost atrasă de farmecul lui incontestabil, de băiat bun, iar actorul n-avea cum să rateze să se asocieze cu una dintre cele mai cunoscute și mai atrăgătoare femeie din acea vreme.

Relația lor n-a durat mult timp, însă, chiar și după despărțire, Cher și Cruise au rămas buni prieteni. De fapt, cântăreața și-a amintit cu drag de actor în 2013, când a participat la emisiunea „Watch What Happens Live!”. Ea a fost bucuroasă să împărtășească cu privitorii show-ului părerea bună pe care și-o făcuse despre el ca iubit, plasându-l pe primele cinci locuri ale clasamentului bărbaților cu care a avut ea relații inime.

image

„Nu era scientolog pe-atunci”, a declarat apoi Cher în emisiunea lui Andy Cohen. „Relația noastră a fost destul de intensă și de pasională o vreme. El e un tip minunat. Mai bine spus, persoana pe care am cunoscut-o eu era un tip grozav, pe care-l puteai iubi cu ușurință”, a conchis cântăreața.

Foto - Shutterstock