Ultima masă. Ce a mâncat Whitney Houston înainte să moară

15 mai 2024   Viață de vedetă

A fost una dintre cele mai mari cântărețe din istorie, cu vânzări de peste 200 de milioane de albume, însă viața ei s-a curmat înainte de vreme, la numai 48 de ani. Ce a mâncat înainte de a-și da ultima suflare?

Interpreta hitului „I Will Always Love You” și-a distrus viața din cauza consumului de droguri, care i-a grăbit, într-un final, sfârșitul pe 11 februarie 2012. În acea zi, Whitney Houston a murit înecată în cada ei din camera de hotel unde era cazată în Beverly Hills. A fost un accident, însă depedența ei de cocaină i-a cauzat adormirea în cadă și înecarea ei ulterioară. N-avea nici 50 de ani, iar dispariția ei definitivă a șocat tot mapamondul.

Tabloidul TMZ a început imediat să investigheze moartea celebrei Whitney Houston după ce trista veste a făcut înconjurul lumii. Astfel, jurnaliștii și-au dorit să afle ce a făcut diva pop în ultimlele ei momente de viață. Prin intermediul imaginilor din camera ei de hotel și-a declarațiilor pe care le-au făcut angajații hotelului unde era Regina Pop cazată, am aflat informații de preț despre felul în care și-a petrecut ea ultimele ore din viață.

Astfel, TMZ a aflat și ce a mâncat Whitney înainte de-a se stinge, care a fost ultima ei masă. Se pare că a servit un burger cu cartofi prăjiți, un sandviș cu curcan și ardei jalapenos, pe care le-a comandat prin room service.     

Conform dezvăluirilor unor membri ai familiei Houston, regretata cântăreață a mâncat burgerul cu cartofii înainte de-a intra în baie. Există și dovezi în acest sens, o imagine din camera ei de hotel, cu resturile acestei mese pe o tavă de metal. Farturiile erau, din păcate, înconjurate de mai multe sticle cu alcool – bere și șampanie. Acest lucru ne dovedește că vedeta era amețită în momentul în care a intrat în cadă.

O altă fotografie obținută de presa americană ne arată dezordinea din acea cameră de hotel. De fapt, ce era în baie în momentul morții cântăreței. O altă tavă se afla acolo, cu acel sandviș cu carne de curcan. Houston și-a luat mâncarea cu ea în baie, însă n-a apucat s-o mai termine.

În 2012, momentul în care Whitney Houston a murit, numele ei a fost căutat pe Google mai mult decât al oricărei persoane de pe planetă, ne informează Minneapolis Institute of Art. Dar ce mai contează acest lucru, când diva pop a intrat în neființă înainte de vreme?! La fel de nesemnificative ni se par și informațiile despre modul în care a murit Whitney, pentru că nu schimbă cu nimic situația tragică a uneia dintre cele mai bune vocaliste din toate timpurile.

foto - Shutterstock

Mai multe