Whitney Houston, ucisă de ultimul ei iubit? „E numai vina mea!”

Una dintre cele mai mari cântărețe din lume a avut o viață bogată atât profesional, cât și personal. Înainte de-a muri prematur, în 2012, a avut o relație cu cântărețul hip-hop Ray J, care a devenit, la un moment dat, și iubitul lui Kim Kardashian. El a fost ultimul care a văzut-o pe diva pop în viață?

image

Ne-a vrăjit pe toți cu vocea ei, însă ceea ce se întâmpla în culise, acasă la ea sau prin camerele stinghere de hotel și-a pus mult amprenta asupra vieții și morții lui Whitney. Iar multe informații controversate sunt legate de Ray J, ultimul ei iubit.

William Ray Norwood, Jr., cum e denumit Ray J în acte, este însurat cu Princess Love încă din 2016 și are cu ea doi copii. Însă, înainte de-a se așeza la casa lui, a avut o legătură strânsă cu una dintre cele mai cunoscute femei din lume.

Pe 4 februarie 2012, TMZ susține că Houston și Ray J au fost zăriți împreună în fața unui restaurant din West Hollywood. Se zvonea, încă de la acea vreme, că cei doi aveau o relație amoroasă complexă, ba erau împreună, ba se despărțeau. În acea zi, amorezii erau tandri unul cu altul și păreau să se înțeleagă foarte bine.

La mai puțin de două săptămâni după ce Whitney și Ray J au fost surprinși împreună în ipostaze apropiate, a apărut vestea cumplită a morții lui Whitney Houston. Cântăreața fusese găsită fără suflare în baia ei din camera de hotel din Beverly Hilton Hotel, pe 11 februarie.

Cauza morții ei a fost o eventuală supradoză de droguri, însă, cinci ani mai târziu, fostul ei iubit a rupt tăcerea, s-a învinovățit singur pentru dispariția ei definitivă. Afându-se în emisiunea „Celebrity Big Brother”, acesta a ținut să spună lumii întregi: „E numai vina mea! Tot ce s-a întâmplat. Totul e vina mea!”.

Mai multe tabloide i-au oferit milioane de dolari ca să detalieze asemenea declarație, dar el a refuzat să spună mai exact de ce se învinovățea singur de moartea lui Whitney.

La scurt timp după moartea divei pop, fiica acesteia, Bobbi Kristina Brown, și verișoara ei, Dionne Warwick, au încercat să intre în camera de hotel a decedatei, dar poliția nu le-a permis acest lucru.

După ce întreaga lume a aflat că dependența de cocaină a lui Houston i-a grăbit acesteia moartea, sora fostului soț al cânăreței, adică fosta ei cumnată, Leolah, a susținut că Ray J vindea droguri la acea vreme și l-a acuzat că i-a adus droguri și lui Whitney.

image

Mai mult, Leolah a dezvăluit că l-a văzut pe Ray J ieșind din camera de hotel a lui Houston când aceasta a murit. Își acoperea fața de parcă făcuse ceva greșit. Mai târziu, avocatul cântărețului a intrat pe fir și a spus lumii întregi, printr-un comunicat oficial, că faimosul lui client nu se poate face vinovat de asemenea lucruri și a negat toate acuzațiile aduse.

Avocatul lui Ray J susținea că acesta se afla acasă la el când a aflat de moartea lui Houston. E adevărat că s-a grăbit să ajungă la locul decesului, însă abia după ce acesta avusese loc. Și poliția nu l-a lăsat oricum să intre în camera ei de hotel.

Totuși care a fost relația celor doi cântăreți de culoare?

Ray J și Whitney au devenit un cuplu în 2010, după ce cântăreața își finalizase divorțul de Bobby în 2007, după 15 ani de mariaj. Având în vedere diferența de vârstă dintre cei doi, rapperul a negat întotdeauna idila cu Whitney. El apărea întotdeauna cu Houston chiar și pe la evenimente, dar susținea sus și tare că n-avea nimic amoros de-a face cu ea, relația lor fiind pur platonică.

Oricum, Ray J a fost una dintre persoanele importante din viața regretatei dive. E posibil că nu aflăm niciodată adevărul, dacă cei doi erau doar simpli prieteni sau au devenit iubiți cu o pasiune comună – drogurile. Însă e interesant cum el a avut un moment de sinceritate – pe care și l-a retras ulterior! – în care s-a învinovățit pentru moartea lui Whitney Houston, nu credeți?

Foto - Shutterstock



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg