Whitney Houston, cu două zile înainte de moarte: „Îmi revin în formă!”

Ceva ciudat s-a întâmplat cu „Prințesa Pop” cu numai două zile înainte de-a fi găsită fără suflare în cada ei din hotelul unde era cazată pentru a participa la gala Grammy a acelui an.

image

Moartea lui Whitney Houston ne-a lovit pe toți în moalele sufletului. Diva n-avea mai mult de 49 de ani când a murit pe 11 februarie 2012, înecată în baie din cauza unei supradoze de droguri. A trecut mai bine de un deceniu de-atunci și întreaga planetă îi duce încă dorul. Pe 9 august 2022, Whitney Houston ar fi împlinit 59 de ani!

Cu două zile înainte de-a muri, cântăreața s-a prezentat la repetițiile Grammy. Trebuia să urce pe scenă la gala de dinainte de ceremonie, organizată de mentorul ei, Clive Davis, un eveniment de înaltă clasă ținut cu o zi înainte de acordarea premiilor și n-a lipsit de la repetiții. Gala avea loc la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, unde vedeta era de asemenea cazată, susține New York Post.

Regizorul muzical al cântăreaței, Rickey Minor, a observat ceva ciudat la superstar în timp ce trupa ei se pregătea de zor pentru repetiții în acea zi. „Ajunge și ea la repetiții și nici măcar nu începuserăm… era 10.30 dimineața”, a început să povestească Minor. „Și ea nu se trezea niciodată mai devreme de ora 15, da? N-a fost niciodată o persoană matinală. Era pasăre de noapte, n-o vedeai niciodată dimineața”, a ținut să precizeze acesta.

Și, mai mult de-atât, mai era un detaliu care i-a atras în mod deosebit atenția regizorului muzical. „Picura. Era toată udă și picura. Am întrebat-o de unde vedea udă toată și ea mi-a răspuns: «Am înotat până acum. Îi recuperez plămânii. Îmi revin în formă!».”

Cu toate că Houston spunea că se lasă de droguri și de țigări, tot ce făcea era să mintă pe toată lumea și pe ea însăși cu privire la acest lucru. Din păcate, după două zile de la acel moment surprinzător și cu numai câteva ore înainte de gala lui Davis, Whitney a fost găsită moartă în baia din camera ei de hotel.

Cu toate că s-a stabilit cauza decesului ca fiind înecul, consumul ei îndelungat de cocaină și problemele pe care le avea cu inima au fost factori esențiali care au contribuit din plin la dispariția ei prematură și regretabilă.

Foto - ShutterstockRecente

înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg