Eddie Murphy a sunat-o pe Whitney Houston chiar în ziua nunții ei! Ce-a împlorat-o?

Whitney Houston a fost una dintre cele mai mari cântărețe ale tuturor timpurilor. S-a lansat în 1985, cu albumul care-i poartă numele, și a devenit un succes internațional peste noapte. Din păcate, viața ei privată a înglobat eșec după eșec…

image

În timpul carierei sale fulminante, Whitney a avut aproape câțiva oameni de nădejde, actorul Eddie Murphy numărându-se printre ei. De fapt, starul hollywoodian e posibil să fi fost mult mult decât un simplu prieten pentru cântăreață, cele două vedete având o relație amoroasă la un moment dat.

La ani buni după moartea cântăreței, asistenta ei personală și prietenă apropiată, Robyn Crawford, a scos o carte, intitulată „Un cântec pentru tine: viața mea cu Whitney Houston”, în care a vorbit și despre relația strânsă dintre Houston și Murphy.

Pe măsură ce notorietatea cântăreței creștea tot mai mult, ea s-a apropiat de diverse persoane din showbiz. Una dintre ele a fost Eddie Murphy, pe care Whitney l-a plăcut mult, cu toate că un anume Bobby Brown începuse să-i facă curte prin 1989. Crawford susține că Houston se îndrăgostise de faimosul comic până peste urechi. Într-una din seri, ea îl aștepta pe Murphy s-o viziteze acasă la ea, în New Jersey. La acea vreme, idila lor se încheiase de câțiva ani buni, însă Houston mai avea încă sentimente pentru actor.

Din păcate, Eddie n-a apărut la cina romantică pe care o pregătise Whitney, lucru care i-a frânt inima cântăreței. Atunci a fost momentul în care Houston își propusese să-l uite complet pe neseriosul comic. Și și-a văzut mai departe de relația ei cu Bobby, a acceptat chiar cererea lui în căsătorie.

image

În ziua de 18 iulie 1992, toată lumea aștepta cu sufletul la gură nunta lui Whitney Houston cu Bobby Brown. Însă a sunat telefonul chiar în acea dimineață. Era Eddie, care ținuse s-o sune pe vedetă înainte de-a păși spre altar. Ce a implorat-o?

„În acea zi, Eddie Murphy a sunat-o ca să-i spună că face o greșeală dacă îl ia de bărbat pe Bobby”, susține Crawford în autobiografia ei. „Dar ea a mers mai departe cu planul inițial și s-a măritat cu rapperul”, a conchis aceasta.

În timpul mariajului celor doi cântăreți, Brown era arestat în timpul concertelor lui pentru că avea mișcări prea provocatoare pe scenă, iar soția lui începuse să consume tot mai multe droguri. Bătăi, consum de cocaină și infidelități – cam așa se poate descrie căsnicia distructivă a lui Houston cu Brown.

Având în vedere că Whitney a ajuns să sfârșească prematur din cauza drogurile, nu putem să nu ne întrebăm ce s-ar fi întâmplat dacă Whitney ar fi ascultat de amicul ei, Eddie Murphy, care a implorat-o chiar în ziua nunții ei să nu se mărite cu rebelul de Bobby Brown.

Tardiv să ne mai punem această întrebare! Houston și-a ales singură destinul, în ciuda faptului că a fost cât se poate de tragic - a decedat prematur, în februarie 2012, iar fiica ei și a lui Bobby i-a călcat pe urme câțiva ani mai târziu.

Foto - ShutterstockRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg