Ultimele cuvinte ale actorului Robin Williams. I le-a adresat soției.

20 iunie 2023   Viață de vedetă

Regretatul actor de comedie aducea un zâmbet pe buzele tuturor, însă n-a reușit să-și învingă propriii demoni și, drept urmare, s-a sinucis.

Susan Schneider Williams, văduva lui Robin Williams, își amintește al doilea weekend din luna august a anului 2014, când credea că exista o speranță pentru soțul ei bolnav, însă s-a înșelat. „După cum știți, soțul meu Robin Williams suferea de o boală puțin cunoscută, dar mortală, denumită Lewy”, a început ea să scrie pentru Neurology. „S-a sinucis în 2014, la finalul unei perioade intense și confuze date de simptomele bolii sale”, a continuat văduva marelui comic. Boala de care suferea era una care-i afecta creierul, un soi de demență.

Actorul a murit la 63 de ani. „În această dimineață, l-am pierdut pe soțul meu și pe cel mai bun prieten, iar restul lumii l-a pierdut pe unul dintre cei mai îndrăgiți artiști și una dintre cele mai apreciate ființe umane. Sunt sfârșiată de durere”, a declarat Susan într-un comunicat de presă făcut public de RadarOnline.com.

Întrebată de Amy Robach, garda emisiunii ABC News, dacă timpul i-a mai diminuat suferința, văduva lui Williams a declarat: „Întreaga durere... nu va trece niciodată. El a fost cea mai mare iubire a mea...”.

Cu numai câteva zile înainte de-a muri, Robin a publicat ultima sa postare pe Instagram, pe care i-a dedicat-o fiicei sale, Zelda Rae Williams, care împlinea 25 de ani atunci. Când Zelda a fost invitată în studioul emisiunii Today Show, de la NBC, pentru a vorbi despre dispariția regretabilă a tatălui ei, ea a abordat subiectul extrem de dureros cu multă sinceritate: „N-avem nicio explicație... nici măcar n-are rost să ne întrebăm de ce s-a întâmplat... să ne învinovățim pe noi sau pe restul lumii. Pur și simplu, s-a întâmplat”.   

„Multă lume îi simte lipsa…”, a continuat fiica lui să spună. „Latura pe care oamenii o cunosc și-o îndrăgesc e legată de personajele pe care el le-a interpretat cu atâta drag”, a continuat Zelda să explice. „Cred că asta își amintesc oamenii despre el, asta nu va dispărea niciodată. Râsetele erau extrem de importante pentru el”, a conchis aceasta.

Documentarul „Robin’s Wish” evocă ultimele momente din viața starului filmului „Mrs. Doubtfire”, în care Susan își amintește ultimele cuvinte pe care soțul ei i le-a spus ei. Cu o seară înainte de tragedie, un vecin de-ai actorului își amintește că l-a văzut pe Robin în fața casei sale și că părea preocupat de ceva. Williams i-a spus acestuia: „Șefule, am nevoie de o îmbrățișare!”, după care marele comic a izbucnit în plâns.

Vedeta de 63 de ani i-a spus soției sale de aproape trei ani următoarele cuvinte înainte ca trupul său neînsuflețit să fie descoperit a doua zi acasă la el: „Noapte bună, iubirea mea!”.

Foto - Shutterstock

Mai multe