Marea dragoste a lui Brad Pitt n-a fost nici Angelina Jolie, nici Jennifer Aniston!

Brad Pitt a avut, la viața lui, iubite faimoase și frumoase, dar cea care i-a rămas starului de la Hollywood în minte și în suflet n-a fost vreuna dintre fostele lui soții. Despre cine e vorba?

image

A întâlnit-o pe platoul de filmare și idila lor a avut o însemnătate aparte de-a ajuns Brad Pitt să-și amintească de ea după atâta amar de ani. Cine este actrița pe care actorul încă o mai iubește?

Despre Juliette Lewis este vorba. Cei doi actori s-au întâlnit când au jucat împreună în serialul TV „Too Young to Die?” și au format un cuplul între anii 1989 și 1993. La acea vreme, Juliette n-avea mai mult de 16 ani, iar Brad era mai mare cu 10 ani decât ea. Cei doi au jucat împreună și în „Kalifornia”, dar, după trei ani, s-au despărțit. De ce a fost atât de specială relația lor?

„Eu încă o mai iubesc pe femeia asta!”, a răspuns Pitt fără ocolișuri în Vanity Fair. „Există o genialitate pe care o are… M-am simțit minunat cu ea!”, a continuat vedeta de la Hollywood. „Uitați care e treaba, nu vreau să intru în tot felul de explicații… ea are propriile păreri, iar eu le respect. Ea cunoaște cu adevărat oamenii. Am avut cu ea una dintre cele mai frumoase relații din viața mea. Singura problemă a fost că noi creștem cu ideea că iubirea învinge tot și nu e chiar așa, nu-i așa?”, a continuat actorul de 59 de ani pe același ton.

„Suntem în acea fază a relației în care ne vedem zilnic și nu ne plictisim unul de altul, așa că e tare drăguț!”, a povestit și Lewis în 1993, pentru L.A. Times. La acea vreme, și Brad era peste măsură de entuziasmat de idila lor: „Vrem să ne păstrăm cariera și iubirea separate și să ne vedem de vacanțe și tot felul de astfel de lucruri...”.

„A fost o perioadă atât de frumoasă din viața mea!”, și-a amintit actrița în 2009, în Blackbook. „Și asta pentru că eram amândoi anonimi atunci”. Se simțeau bine în apartamentul lor din Melrose și apoi, ușor-ușor, au devennit cunoscuți marelui public și au devenit subiectul preferat al tabloidelor, la începutul anilor ’90.

După ani întregi de la despărțire, fostul cuplu a rămas în relații amicabile, dar Juliette nu se mai simțea bine să fie întrebată despre fostul ei parter ultra-faimos. „Toate interviurile sunt despre Brad Pitt. Și asta se întâmplă de la 22 de ani. Acum am 40. Dar am trecut de acea etapă. Să lăsăm trecutul în trecut!”, a conchis aceasta.

Brad Pitt Shutterstock jpg

În ceea ce îl privește pe Pitt, nici el nu e mai generos în declarații publice despre viața lui private. E limpede că relația lui cu Julliette Lewis a însemnat mult și poate că, dacă erau amândoi mai maturi, ar fi ajuns împreună la altar, însă n-a existat asemenea sincronizare la ei. Și poate că nici nu există regrete în acest sens, cu toate că a numit-o pe Juliette Lewis „cea mai mare iubire din viața mea” la un moment dat, cu toate că s-a însurat doar cu Jennifer Aniston și Angelina Jolie până acum.

Foto - ShutterstockRecente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg