A pierdut 15 prieteni în 20 de ani. Arnold Schwarzenegger, devastat de durere!

Îndrăgitul actor a vorbit, cu emoție și sinceritate, despre un subiect tabu – moartea. Vedeta din „Terminator” a suferit multe pierderi la viața sa.

image

Arnold Schwarzenegger a oferit un interviu profund și onest în revista Interview, unde n-a ocolit subiectele dificile, care i-au umezit ochii din cauza emoției simțite. În cadrul articolului, colegul său de breaslă, Danny DeVito (78 de ani), l-a întrebat pe Arnold ce crede el că le rezervă lor viitorul, iar actorul de la Hollywood a răspuns: „Asta îmi aduce aminte de întrebarea pe care mi-o pusese Howard Stern, care voia să știe ce se întâmplă cu oamenii când mor. I-am spus că nimic, că ajungem cu toții în pământ și că, dacă cineva îți spune altceva, te minte clar!”.

În ceea ce privește viața după moarte, și-a dat cu părerea și despre acest aspect. „Nu știm ce se întâmplă cu sufletul și cu toate chestiile spirituale la care nu mă pricep prea mult oricum, dar tot ce știu e că trupul nostru, așa cum îl vedem acum, nu-l vom mai vedea după moarte”, a continuat vedeta.

„Când lumea spune că o să se întâlnească cu cel decedat în Rai, la un moment dat, sună foarte bine, dar realitatea e că nu ne mai întâlnim după ce murim. Și asta e trist. Știu că unii se simt confortabil cu moartea, această etapă a vieții prin care trecem toți, dar eu nu mă simt așa”, a detaliat Arnold subiectul delicat.

Actorul și fostul guvernator american a recunoscut că „am pierdut 15 prieteni în 20 de ani” din culturism. Iar acei oameni l-au ajutat pe Schwarzenegger cum au putut ei mai bine, atunci când el avea nevoie de sprijinul cuiva. „Eu nu știam pe nimeni, dar el a creat o adevărată familie în jurul meu. Și astfel de lucruri sunt greu de cuantificat și recompensat”, a declarat vedeta făcând referire la unul dintre prietenii pierduți.

Arnold a mai ținut să adauge că, atunci când merge în Ohio, la festivalul de sport și fitness Arnold Classic, îi vede pe „toți oamenii care au murit stând și ascultându-mă în primul rând”.  Schwarzenegger a recunoscut că nu vorbește cu lejeritate despre moarte, pentru simplul motiv că lui îi va fi dor de toate câte există acum în viața lui. „O să-mi fie dor de mersul cu bicicleta pe plajă, de călătorii, de văzut și experimentat tot felul de lucruri interesante în întreaga lume”, a adăugat Arnold.

Foto - Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg