A pierdut 15 prieteni în 20 de ani. Arnold Schwarzenegger, devastat de durere!

Îndrăgitul actor a vorbit, cu emoție și sinceritate, despre un subiect tabu – moartea. Vedeta din „Terminator” a suferit multe pierderi la viața sa.

image

Arnold Schwarzenegger a oferit un interviu profund și onest în revista Interview, unde n-a ocolit subiectele dificile, care i-au umezit ochii din cauza emoției simțite. În cadrul articolului, colegul său de breaslă, Danny DeVito (78 de ani), l-a întrebat pe Arnold ce crede el că le rezervă lor viitorul, iar actorul de la Hollywood a răspuns: „Asta îmi aduce aminte de întrebarea pe care mi-o pusese Howard Stern, care voia să știe ce se întâmplă cu oamenii când mor. I-am spus că nimic, că ajungem cu toții în pământ și că, dacă cineva îți spune altceva, te minte clar!”.

În ceea ce privește viața după moarte, și-a dat cu părerea și despre acest aspect. „Nu știm ce se întâmplă cu sufletul și cu toate chestiile spirituale la care nu mă pricep prea mult oricum, dar tot ce știu e că trupul nostru, așa cum îl vedem acum, nu-l vom mai vedea după moarte”, a continuat vedeta.

„Când lumea spune că o să se întâlnească cu cel decedat în Rai, la un moment dat, sună foarte bine, dar realitatea e că nu ne mai întâlnim după ce murim. Și asta e trist. Știu că unii se simt confortabil cu moartea, această etapă a vieții prin care trecem toți, dar eu nu mă simt așa”, a detaliat Arnold subiectul delicat.

Actorul și fostul guvernator american a recunoscut că „am pierdut 15 prieteni în 20 de ani” din culturism. Iar acei oameni l-au ajutat pe Schwarzenegger cum au putut ei mai bine, atunci când el avea nevoie de sprijinul cuiva. „Eu nu știam pe nimeni, dar el a creat o adevărată familie în jurul meu. Și astfel de lucruri sunt greu de cuantificat și recompensat”, a declarat vedeta făcând referire la unul dintre prietenii pierduți.

Arnold a mai ținut să adauge că, atunci când merge în Ohio, la festivalul de sport și fitness Arnold Classic, îi vede pe „toți oamenii care au murit stând și ascultându-mă în primul rând”.  Schwarzenegger a recunoscut că nu vorbește cu lejeritate despre moarte, pentru simplul motiv că lui îi va fi dor de toate câte există acum în viața lui. „O să-mi fie dor de mersul cu bicicleta pe plajă, de călătorii, de văzut și experimentat tot felul de lucruri interesante în întreaga lume”, a adăugat Arnold.

Foto - ShutterstockRecente

Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg