VIDEO Uau, ce bine dansează fiica Angelinei Jolie!

22 iunie 2022   Viață de vedetă

Faptul că este copilul unor superstaruri precum Angelina Jolie și Brad Pitt a pus multă presiune pe Shiloh de-a lungul vieții ei, când nu i-a fost ușor să-și descopere singură drumul în viață.

În octombrie 2021, faimoasa adolescentă a fost fotografiată ieșind dintr-un studio de dans într-un tricou cu David Bowie. Cu alte cuvinte, nu era decât o puștoaică precum multe altele, preocupată de muzică și dans. Ceea ce am descoperit cu toții ulterior avea să ne ofere un surpriză de proporții – adolescenta este cât se poate de talentată la dans!

Marea ei pasiune

Repetarea cu insistență a mișcărilor de dans nu e doar o fază prin care trece Shiloh, după cum confirmă și un apropiat din anturajul celebrei familii: „Marea ei pasiune de-acum este dansul și chiar se pricepe la așa ceva”, a dezvăluit o sursă pentru In Touch, în martie. Se pare că mama ei o încurajează să-și urmeze pasiunea, după cum ne informează amicul foștilor soți Jolie-Pitt în timp ce face o precizare importantă: „Nici Angie, nici Brad nu se pricep la dans”.    

Din moment ce Shiloh a devenit tot mai pasionată de dans, a și început să-și însoțească mama pe covorul roșu, la premierele filmelor ei. „Brad nu dorește ca fiica lui să crească prea repede, însă e mândru când o vede pe covorul roșu. Prezența ei la evenimente i-a dat încredere în ea”, a adăugat sursa respectivă pentru In Touch, în noiembrie 2021.

Shiloh a continuat să se expună publicului tot mai mult în ultima perioadă, postând filmulețe pe pagina ei de YouTube, în care o vedem pe ea și pe colegii ei de dans mișcându-se pe ritmul muzicii. De fapt, filmulețele ei au devenit virale după ce toată lumea s-a mirat cât de bine se mișcă pe melodii precum „About Damn Time”, a lui Lizzo, „Shivers”, de Ed Shereen, sau „Skin”, hitul Rihannei. Fanii adolescentei au creat conturi TikTok, în care toată lumea o poate vedea pe Shiloh în mișcare.

Dă click mai jos pentru a o urmări pe fata Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt dansând!

https://www.youtube.com/watch?v=AyiJpdU7AI8

Foto - Shutterstock

Video - YouTube

Mai multe