Cine sărută mai bine: Jennifer Aniston sau Angelina Jolie?

Sunt unele dintre cele mai sexy femei de la Hollywood și, la un moment dat în viața lor, au împărțit același bărbat, pe Brad Pitt, idolul femeilor de pretutindeni. Însă nu el a fost cel care s-a pronunțat cu privire la priceperea lor de-a seduce, de-a ațâța un bărbat, ci un coleg de breaslă care n-a ezitat să le pună într-o competiție intimă.

image

Gerard Butler a fost partenerul amoros al fiecăreia dintre ele pe marele ecran, actorul scoțian și Angelina Jolie sau Jennifer Aniston având de împărțit replici incitante și săruturi fierbinți în fața camerelor de filmat. Cine sărută mai bine dintre cele două superstaruri hollywoodiene în viziunea unuia dintre cei mai atrăgători bărbați din Cetatea Filmului?

Angelina și Jennifer sunt rivale de mult timp, încă de pe vremea în care soțul lui Aniston, Brad Pitt, a fugit în brațele lui Jolie fără să mai țină cont de jurămintele de dragoste rostite partenerei lui de viață în fața altarului. Iar catalogarea lor în funcție de nivelul sex appeal-ului lor, punerea lor într-o competiție atât de intimă nu poate stârni decât interesul publicului avid de picanterii.

Experiențe memorabile

Astfel, Butler, care s-a sărutat pe bune cu amândouă, n-a avut nicio ezitare în care se pronunța cu privire la marea câștigătoare a propriului concurs. În cursul emisiunii Watch What Happens Live With Andy Cohen, actorul a decis cine sărută mai bine dintre cele două dive hollywoodiene.

image

Bounty Hunters (2010)

Gerard a avut de filmat o scenă fierbinte cu Jennifer când au jucat împreună în „The Bounty Hunter”, în 2010, și s-a sărutat cu Angelina în 2003, când au apărut amândoi în and „Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life”.

„Jennifer Aniston. Probabil că te surprind, dar acesta este răspunsul meu!”, i-a spus, fără să stea pe gânduri, actorul lui Andy Cohen. 50 Cent, care era și el prezent în emisiune, a considerat întregul moment absolut hilar și a spus pe șleau: „Nu, nu, nu, lasă așa, e foarte bine ce ai zis!”

Explicația răspunsului

Răspunsul lui Gerard a surprins pe toată lumea, având în vedere că Jolie e cunoscută pentru sex appeal-ul ei atât pe marele ecran, cât și în viața reală, în timp ce Aniston n-a fost niciodată această distrugătoare de căsnicii care să seducă bărbați dimineața, la prânz și seara, dimpotrivă, a preferat întotdeauna o imagine cuminte, decentă.

image

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)

Pe de altă parte, răspunsul lui Burler n-ar trebui să ne uimească atât de mult din moment ce actorul a avut o relație intimă cu Jennifer la un moment dat. Niciunul dintre actori n-a confirmat atunci idila, însă acest lucru nu înseamnă că n-a avut loc totuși.

După ce a stârnit râsete copioase cu răspunsul dat, actorul a ținut să șocheze audiența cu totul când a vorbit despre cel mai ciudat loc în care a făcut vreodată sex. „Încerc să-mi aduc aminte, că eu am făcut sex în câteva locuri cu adevărat ciudate…”, a spus din prima, apoi a adăugat: „Am făcut sex pe un vulcan la un moment dat. Experiența aceea a fost tare de tot! De fapt, a fost de-a dreptul fierbinte! Și am avut parte de plăcere maximă și pe un ghețar!”.

Foto - ShutterstockRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg