Cum și-a tratat Brad Pitt depedența de alcool. Un actor celebru l-a susținut

Brad Pitt a vorbit despre lupta pe care a dus-o cu dependența de alcool. Actorul, în vârstă de 58 de ani, a reușit să se trateze prin terapie, dar și cu ajutorul unui prieten, la fel de celebru ca el. 

image

Celebritatea nu este deloc ușoară, mai ales când numele tău este Brad Pitt. Cu o carieră înfloritoare, dar și cu o viață personală tumultoasă, actorul a căzut în patima alcoolului. „Nu-mi amintesc să fi avut o zi în care să ies de la facultate și să nu beau. Puteam să beau cu un rus la masă cu propria lui vodcă. Eram un profesionist. Eram bun‟, spunea el, în anul 2017, conform publicației „GQ‟. Ani de zile s-a luptat cu această patimă, dar cu sprijinul unui prieten a reușit să depășească momentele grele. 

Un ajutor extrem de apreciat

Căsnicia cu Angelina Jolie urma să se încheie în 2017, așa că Pitt vedea alcoolul ca pe o modalitate prin care „fugea de sentimentele pe care le avea‟. I-a fost greu să se trateze, însă Bradley Cooper l-a ajutat să își rezolve problemele legate de această dependență. La gala „National Board Review‟, Pitt a ținut să îi mulțumească prietenului său, starul din „A Star Is Born‟: „M-am tratat datorită acestui tip și de atunci fiecare zi a mea a fost mai fericită‟, a spus actorul.  

Citește și: Brad Pitt, în dificultate să-și găsească parteneră după ce s-a despărțit de Angelina Jolie. Ce fel de iubită vrea? 

image

(Brad Pitt și Bradley Cooper)

Cum i s-a schimbat viața 

Pitt a mărturisit că odată ce a renunțat la acest viciu a simțit că a scăpat de o greutate: „Sunt foarte, foarte fericit pentru că am încheiat cu toate acestea.‟, spunea el. Pentru a se trata, Brad Pitt a apelat la ajutor de specialitate. „Acum, îmi simt din nou vârful degetelor‟, a adăugat el, referindu-se probabil la neuropatie alcoolică, o afecțiune care poate să apară din cauza consumului excesiv de alcool. 

Conform „Healthline”, persoanele care beau foarte mult, în mod regulat, au riscul de a dezvolta neuropatie alcoolică, o afecțiune care afectează nervii periferici multipli. În cazul acestei boli, pot să apară simptome ca: amorțeală, furnicături și senzație de arsură, slăbiciune musculară, tulburări de mișcare etc. 

Sursă foto: Shutterstock, PinterestRecente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg