Angelina Jolie, o mamă strictă. Le-a interzis copiilor să o caute pe Google

Fiind cunoscută în întreaga lume, Angelina Jolie (46 de ani) își dorește ca familia ei să fie un exemplu pentru cei din jur. Poate, de aceea, ea este extrem de strictă cu privire la educația copiilor și le-a impus câteva reguli extrem de clare. Oare sunt și respectate!? 

image

Angelina Jolie are o familie numeroasă, formată din șase copii - Siloh (15 ani), Vivienne (13 ani), Maddox Chivan (20 de ani), Zahara Marley (17 ani), Knox Leon (13 ani) și Pax Thien (18 ani). Iată o parte dintre regulile pe care cei șase copii trebuie să le respecte! 

Terapia de familie, o prioritate 

După divorțul mediatizat de Brad Pitt, Angelina a introdus în programul copiilor, terapia de familie. Ea și-a dorit ca toți copiii săi să treacă cu bine peste despărțirea părinților. 

A fost o situație traumatizantă. A fost greu pentru toți. Copiii mai mici nu înțeleg ce se întâmplă‟, spunea ea, potrivit „People‟. 

Citește și: Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie pentru custodia copiilor a luat amploare. Care este motivul?  

A angajat experți în securitate cibernetică

Angelina Jolie este o prezență rară pe rețelele de socializare. Pentru că este sceptică cu privire la siguranța informațiilor, ea a angajat experți în securitatea cibernetică pentru a le monitoriza copiilor activitatea online, anunță „People‟. 

Este mult dincolo de ce înțelegem noi…‟, spunea ea, despre mediul online. 

image

Educație la domiciliu, o opțiune potrivită 

Când vine vorba de educația copiilor, Angelina Jolie a optat pentru cursurile la domiciliu. Ea a luat această decizie, deoarece consideră că doar în acest mod copiii săi pot învăța cât mai multe lucruri. 

Am fost deranjată de cât de puțin am învățat la școală. Îmi fac griji pentru educația copiilor mei‟, a declarat actrița. 

Vezi și: De ce Angelina Jolie nu-l poate ierta pe Brad Pitt și cum se descurcă vedeta ca părinte unic și mamă casnică? 

Le-a interzis să îi caute numele pe Google 

Atât Angelina, cât și Brad Pitt sunt foarte stricți cu privire la informațiile care circulă în mediul online. Ei și-au blocat numele pe toate computerele copiilor, astfel încât cei mici să nu poată să găsească informații despre ei pe Google: 

Pe toate computerele copiilor avem blocate numele. Ei nu pot căuta pe Google numele nostru. Nu vreau să mă fac dependent de ceea ce cred alții‟, declara Brad Pitt. 

Își încurajează copiii să învețe mai multe limbi 

Cei șase copii ai Angelinei sunt încurajați să învețe cât mai multe limbi, ceea ce este minunat. De pildă, Siloh învață Khamer, limba cambodgiană, Pax studiază vietnameză, Maddox învață limba germană și rusă. Zahara vorbește deja franceză, iar Vivienne își dorește să studieze arabă. 

Visul meu este să fie interesați și de alte culturi‟, declara actrița.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg