Benzile elastice de fitness - cum le folosim pentru maximum de eficiență în antrenamente?

25 august 2022   Îngrijire personală

Exercițiile de fitness sunt excelente pentru menținerea sănătății și a unui aspect fizic plăcut, precum și pentru a pierde kilogramele în exces. Practicanții vorbesc și despre mai multă energie și despre un plus de încredere în sine. 

Pentru a-ți îmbunătăți astfel condiția fizică, dar și starea psihică și emoțională, nu este nevoie să îți faci neapărat un abonament la sală ori să cumperi echipamente costisitoare și voluminoase! La fel de utile sunt și aparate simple, precum diferitele modele de benzi elastice fitness. Ele sunt îndrăgite mai ales de persoanele care vor să se antreneze fără să folosească greutăți.  

De ce este folositor antrenamentul cu benzi elastice pentru fitness? 

Echipamentele din această categorie se remarcă prin faptul că sunt simplu de folosit și depozitat, au un preț bun și permit antrenarea musculaturii într-un mod inedit. În funcție de exercițiile efectuate de către utilizator, ele ajută la tonifierea mai multor grupe musculare! Se lucrează cu succes musculatura brațelor, a umerilor, pieptului, abdomenului sau picioarelor.  

Este posibil oricând să variezi atât tipul de exerciții, cât și numărul de repetări! Efectele obținute sunt similare cu cele de care ai avea parte în urma exercițiilor ce presupun ridicarea greutăților, însă cu reducerea considerabilă a riscului de accidentări.  

Antrenamentul cu benzi elastice de fitness este pe cât de variat și de intens îți dorești! Ele sunt utile în situații diverse: dacă te recuperezi după o accidentare, dacă vrei să te menții în formă, să pierzi kilograme ori să acumulezi masă musculară.  

Deții control deplin, cu posibilitatea de a schimba poziția și de a crea rezistență din orice direcție! Echipamentele diferă între ele în funcție de formă, rezistență, flexibilitate și tipul de prindere. Iată unele dintre modelele care se bucură de aprecierea constantă a utilizatorilor! 

Alege benzi elastice de fitness potrivite pentru tine! 

Banda elastică inSPORTlineRand X Strong are circumferința de 2.080 de milimetri și lățimea de 33 de milimetri. Este realizată din latex, care oferă durabilitate și elasticitate, și poliester, care asigură un plus de confort și nu provoacă iritație la nivelul pielii. Dispozitivul este potrivit atât pentru antrenament acasă, cât și pentru exerciții desfășurate în sală ori în aer liber. Prin întindere și destindere, se realizează creșterea sau reducerea nivelului de rezistență. Banda îmbunătățește coordonarea musculară, întărește mușchii și poate oferi suport în timpul exercițiilor de tracțiuni.  

HMS ONE PB PRO Orange face parte dintre modelele de benzi elastice de fitness cu o flexibilitate ridicată, potrivite acasă, dar și în sălile de gimnastică! Se remarcă prin culoarea oranj, care îi conferă un aspect deosebit, și are următoarele dimensiuni: lungime de 2.080 de milimetri, lățime de 22 de milimetri și grosime de 4,5 milimetri. Este utilizată în special în sporturile de competiție, pentru efectuarea exercițiilor de încălzire. Folosirea regulată îmbunătățește condiția fizică, duce la creșterea flexibilității articulațiilor și ajută la arderea grăsimilor. La avantaje, se adaugă durabilitatea remarcabilă și faptul că orice spațiu, inclusiv unul redus, este potrivit pentru a efectua orice tip de antrenament.   

Verifică oferta de benzi elastice pentru fitness, alege-o pe aceea care ți se potrivește și vei obține multiple beneficii simplu și rapid, cu antrenament în confortul casei proprii! 

Mai multe