Cele mai frumoase plaje din Europa

9 august 2017   Travel

Visezi să mergi într-un loc cu mult soare? Există câteva plaje incredibile în care te poţi relaxa şi poţi explora minunile subacvatice. Indiferent dacă este o destinaţie turistică binecunoscută sau o plajă ascunsă, acestelocuri te vor impresiona prin peisajele superbe şi fauna sălbatică!

Plaja Oludeniz, Turcia

Oludeniz este o rezervaţie naturală care te va uimi din clipa în care o vei vedea. Se află în top cinci cele mai frumoase plaje din întreaga lume datorită nisipului fin şi a culorii apei. În cazul în care îţi place adrenalina, una dintre principalele activităţi pe care le poţi desfăşura în acest loc este zborul cu parapanta, care îţi va oferi ocazia să admiri peisajul de la înălţime.

Plaja Zlatni Rat, Brac-Dalmatia, Croaţia

Numită şi „Cornul de Aur", această plajă este cu adevărat una dintre cele mai uimitoare din Croaţia, fiind înconjurată de Muntele Vidova Gora. Înotă în mare şi bucură-te de această minunată destinaţie turistică.

Calo Des Moro, Mallorca, Spania

Această plajă frumoasă este privată, iar proprietarii au mare grijă de ea. Aceştia au împiedicat construirea hotelurilor şi sunt foarte conştienţi de importanţa protejării vieţii sălbatice din acest loc, plantele fiind foarte bine întreţinute.

Nissi Beach, Cipru

Gata de petrecere? Plaja Nissi este cunoscută pentru petrecerile sale de spumă şi viaţa de noapte. Această loc este potrivit pentru persoanele sociabile, care doresc să îşi facă prieteni noi.

Chia, Sardinia, Italia

Apa cristalină, nisipul de culoarea piersicii şi priveliştea uimitoare, sunt doar câteva dintre motívele pentru care trebuie să vii aici măcar o dată în viaţă. Însă, trezeşte-te devreme dacă vrei să mergi la plajă, deoarece este un loc aglomerat, în special în luna august.

Mai multe