Artista se defineşte chiar ca fiind “băieţoasă de fel” şi nu sunt puţine momentele în care adoptă stilul “messy”, cât mai comod cu putinţă.

Citeşte şi: Ce se întâmplă între Ilie Năstase şi Ioana Simion după ce au anulat nunta: ”Nu mai este ce era înainte!”

Într-un interviu la un post tv, fiica îndrăgitului artist Mircea Baniciu, a dezvăluit care îi sunt secretele de frumuseţe şi cum reuşeşte să se menţină în formă.

"Sunt mai băieţoasă de fel. Nu îmi pierd foarte mult vremea în oglindă. Îmi place să mă simt bine în pielea mea şi cred că ţine de stare pe care o am zi de zi, aşa îmi aleg şi ţinute... uneori mă aranjez mai mult, alteori n-am chef şi mă las mai messy... încerc să fiu cât mai comodă. (...) În seara asta am făcut o treabă, mi-am pus tocuri. E un chin pentru mine. Nu mă simt comod, nu îmi place. Îmi place să fiu în adidaşi", a spus Ana Baniciu într-un interviu acordat la Antena Stars.

Citeşte şi: Ioana Ginghină a recunoscut că a mers la psiholog după ce a văzut imaginile cu Papadopol şi noua iubită

Burlăciţă convinsă, Ana Baniciu are totuşi un "protector" pe care îl iubeşte nespus. 

“Are o personalitate foarte puternică şi nu se lasă atins de oricine. E o bătălie, pentru că el trebuie să fie mereu în centrul atenţiei. Şi atunci se supară dacă primeşte alt membru al familiei mai multă atenţie. Este cel mai gelos. (...) Dacă m' apropii de un băiat… Deocamdată nu prea a cunoscut băieţii de care m-am mai apropiat eu. Ideea e că o să îl mârâie foarte tare. Şi o să vrea să îl muşte. El mereu are impresia că cineva vrea să îmi facă mie ceva rău. El este băiatul din viaţa mea în momentul ăsta, unicul”, a mai spus Ana Baniciu.

Ana Baniciu a cucerit publicul din România după participarea la emisiunea “Asia Express”, unde a câştigat premiul cel mare, făcând echipă cu buna sa prietenă, Raluka.