Mai exact, în timp ce unii vorbesc despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, apropiaţii celor doi vorbesc despre cât de bine o duc cei doi, dar şi despre cadourile scumpe pe care le primeşte vedeta. 
 
„Nu s-a plictisit lumea să-i tot divorţeze? De trei ani de zile în fiecare săptămână, în fiecare lună mai vine câte cineva şi aruncă câte o bombiţă din asta care n-are nicio treabă cu realitate. Sunt tâmpenii! Iar Ana s-a săturat să tot explice de fiecare dată că nu se va întâmpla acest lucru. Doar în visele unora! Dacă au divorţat acum câteva luni de ce i-a luat Reghecampf acum o săptămână un Rolls-Royce Cullinan de 310.000 de euro?! Un model nou-nouţ, ţiplă?”, au dezvăluit pentru ziar surse apropiate cuplului, potrivit Libertatea
 

 
În urmă cu câteva luni, presa mondenă scria despre divorţul dintre cei doi: „Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine”, a declarat o sursă pentru Click.