Anda Adam a suferit o operaţie la nas, pentru a corecta deviaţia de sept. Artista le-a povestit fanilor că îşi dorea de foarte mult timp să facă acest lucru şi că e nerăbdătoare să vadă rezultatul final.

Citeşte şi: Oana Roman îşi strigă suferinţa după despărţirea de Marius Elisei: "Eu şi Izabela avem nevoie de el!"

"Îmi doream de mulţi ani să corectez deviaţia de sept şi să îmi îndrept şi nasul cu ocazia asta", a scris Anda Adam pe contul său de Instagram.

Anda Adam le-a mai spus fanilor care o urmăresc pe internet că nu se ascunde şi că pentru ea e important să se simtă bine în propria-i piele, indiferent de părerile celor din jur. 

"Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile! Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga!", a spus Anda Adam.

Citeşte şi: Tily Nicolae a pozat dezbrăcată cu trei luni înainte de a naşte: ”V-am spus că nu voi fi o gravidă model!”

Potrivit artistei, operaţia va fi 2 în 1, căci va corecta deviaţia de sept, respectiv va îndrepta nasul.

Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie! Ştiu că voi şi mai mult cu un nas drept şi finuţ şi vreau să vă mulţumesc pentru sprijin! (...) O să revin cu poze după operaţie", a mai scris Anda pe reţeaua de socializare.