Moartea tatălui ei a doborât-o pe Andreea Antonescu care mărturisit că a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a trece peste trauma pe care a suferit-o.
 
”Mă mândresc cu o întreagă bibliotecă pe care mi-am creat-o singură, în general sunt cărţi de autoeducare. În momentul în care am fost pusă într-o anumită situaţie în viaţa mea, pe care am considerat că nu o pot depăşi de una singură, e un subiect foarte greu pentru mine, am încercat să cer ajutorul persoanelor de specialitate care mi-au înmânat aceste cărţi, cărţi care pe mine m-au ajutat ca om, să plec de undeva de jos şi să ajung undeva sus, şi aici mă refer pur şi simplu la sufletul meu, la nimic altceva. Am fost la o terapeută. Era anul 2001, după decesul tatălui meu. Consilierea a durat 4 ani”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Antonescu. 
 
De asemenea, ea a mărturisit că în prezent nu mai merge la terapie, însă are grijă să pună mereu în practică ce a învăţat.
 
”Am învăţat să pot să mă detaşez de probleme, am învăţat să pun preţ pe lucrurile importante, am învăţat să apreciez oamenii din jurul meu, am învăţat să le arăt în fiecare secundă ce reprezintă pentru mine şi cred că mă descurc. Dar dacă aş simţi încă o dată că aş avea nevoie de ajutor, da, fără ruşine , pentru că la urma urmei, fiecare e profi în domeniul lui”, a adăugat ea. 
 
 
Andreea Antonescu s-ar pregăti de divorţ 
 
 
Zilele trecute, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Andreea Antonescu s-ar pregăti să divorţeze: ”Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândeşte toată lumea. Nimic nu este pe vecie şi, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanţie în viaţa asta şi anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorţ”, a dezvăluit Andreea Antonescu, potrivit wowbiz.ro.