Despre divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea s-a scris mult în ultimele zile, însă până acum, niciunul dintre ei nu a oferit o declaraţie.

George Burcea a fost prins drogat la volan. Soţul Andreei Bălan consumase cocaină

După ce artista a fost criticată de fani că nu-i respectă şi nu le spune ce se întâmplă în viaţa ei, Andreea Bălan a răbufnit şi a oferit prima declaraţie.

„Dacă te joci cu oamenii care te apreciază şi aşteaptă postările tale cu sufletul la gură este josnicie grasă! Doar ca să-ţi umpli buzunarul cu bani nu apelezi la tertipuri atât de inumane până într-acolo în a-ţi însecena un divorţ! Cei care o compătimiţi şi îi da-ţi sfaturi…probabil se tevălesc pe jos şi ea şi George de râs pe seama prostimii cu care ei se joacă şi de care îşi bat joc în aşa hal! Deci, măi oameni buni! Aştia doi că oameni nu se pot numi, fac bani cu nemiluita bătându-şi joc de naivitatea voastră!”, a comentat o fană, la una dintre postările Andreei Bălan.

Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit. Informaţia a fost confirmată: "Suferă teribil, dar e puternică pentru fetiţe"

Evident, artista nu a mai rezistat şi i-a răspuns persoanei care o acuză de înscenarea divorţului. „Scrie în toată presa adevărul”, este răspunsul pe care artista l-a dat, potrivit VIVA!