Andreea Esca a purtat ani de zile părul şaten, însă apoi a decis că a sosit momentul pentru o schimbare de look şi s-a vopsit blond. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunset at @scorpiosmyk 😊 #holiday

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

 
Aflată la Untold, însă, celebrul festival de la Cluj, ştirista şi-a dorit să încerce ceva nou, aşa că a spus adio tunsorii bob şi a apărut cu două codiţe împletite chic. Mai mult de atât, această coafură este în tendinţe, dovadă fiind că numeroase participante la festival au ales să o poarte, între care şi fiica ei, Alexia. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on


 
Andreea Esca a dezvăluit că nu este adepta schimbărilor de look, iar atunci când şi-a schimbat coafura s-a lăsat convinsă cu greu: "Nu ştiu cum m-a convins, am aceeaşi coafeză de la 19 ani. Prima oară am fost la coafor la 19 ani. Coafeza îmi spunea de mulţi ani să mai deschidem puţin nuanţă. Eu, blonda? Doamne, mi se părea ceva exclus. Nu ştiu cum m-a păcălit, cred că mi-a făcut niste şuviţe. Mi-a spus că de la o anumită vârstă nu trebuie o culoare închisă pentru că te înăspreşte. Acum m-am obişnuit cu această culoare", spunea Andreea Esca, potrivit perfecte.ro.