Şi-a pierdut mama în copilărie, i-a murit în braţe pe când avea doar nouă ani. A fost crescută de tată şi a luat locul mamei pentru sora sa mai mică. A învăţat încă din şcoală să uite de jocuri şi să devină responsabilă. La un moment dat, cuprinsă de toată ambiţia de a reuşi, de a fi cea mai bună, Andreea Marin a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că o perioadă îndelungătă a uitat cum e să râdă.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, prima apariţie după ce a fost operat de urgenţă! Designerul e de nerecunoscut

"Aş împărţi copilăria în două parţi, până la nouă ani a fost ca în poveşti, joacă, şcoală, nu a lipsit iubirea din familia mea. Atunci s-a întâmplat o dramă, mama s-a stins în braţele mele, când aveam nouă ani. Tatăl meu era foarte tânăr, avea 38 de ani. Sora ea avea doar patru ani. Restul copilăriei mele a stat sub semnul responsabiliţăţii, am început să construiesc altfel în viaţă.", a declarat Andreea Marin, cu ochii înlăcrimaţi, într-un interviu în direct, la Antena Stars.

Mereu ambiţioasă, Andreea Marin a învăţat din toate momentele grele ale vieţii să devină un om mai bun şi pentru ea profesionalistul a fost mereu pe primul plan. A lăsat deoparte cariera doar atunci când a adus-o pe lume pe Violeta, fiica sa.

Citeşte şi: Ioana Ginghină a recunoscut că a mers la psiholog după ce a văzut imaginile cu Papadopol şi noua iubită

"Eu sunt unul dintre oamenii puternici care ştiu să contracareze. A creşte chiar şi cu o responsabilitate mare pe umeri nu înseamnă să îţi pierzi copilărie. Eu am încercat să fiu mămica din familie, mi-am pus în cap să învăţ foarte bine. Am avut o pierdere în a-mi trăi nişte ani de copilărie şi lucrul ăsta nu rămâne fără repercusiuni. Mi-am dat seama la un moment dat, după 18 ani, când m-a întrebat când am mai răs ultima oară cu poftă. Din acel moment am conştientizat şi am revenit la echilibru. A fost o perioadă în care am uitat să râd.", a mai spus Andreea Marin.