Ştiţi cine este Angela Kelly? Este angajata Reginei Marii Britanii. A primit jobul pe care-l are acum în urmă cu 25 de ani şi este nelipsită din viaţa Majestăţii Sale. Care este singura ei atribuţie? Trebuie să poarte încălţările Elisabetei a II-a înaintea ei pentru a-i lărgi şi a-i face confortabili suveranei britanice.

“După cum a scris şi presa, lacheul poartă încălţările Majestăţii Sale pentru a se asigura că sunt confortabile şi că Regina este tot timpul pregătită să iasă pe uşă. Şi, da, eu sunt acel lacheu”, a scris Angela în cartea sa "The Other Side of the Coin: The Queen, The Dresser and The Wardrobe".

“Regina are foarte puţin timp liber şi nu apucă să-şi poarte încălţările ca să le facă mai comode. Şi, cum avem aceeaşi mărime la picior, era logic ca eu să fac lucrul acesta”, a dezvăluit slujnica regală.

Business Insider a ţinut să descopere şi alte servicii ciudate pentru care au fost angajaţi anumiţi oameni la palatul regal. Printre acestea se numără adunatul lebedelor, conservarea timbrelor şi chiar sculptarea cărnii.

Iar acum, după cum apare în actele oficiale, Regina face iar angajări!