Vremurile în care Bianca Rus era criticată pentru kilogramele în plus au apus, iar acum cântăreaţa a slăbit nu mai puţin de 60 de kilograme, în urma operaţiei de micşorare a stomacului şi a luat o decizie drastică. 
 
Mai exact, din dorinţa de a slăbi şi de a arăta bine, bruneta a decis să se lase pe mâinile medicului estetician. Mai exact, cântăreaţa a slăbit 60 de kilograme şi e de nerecunoscut, mai ales că de curând şi-a mărit buzele. 
 
Ba mai mult, artista nu-şi neglijează însă nici silueta după ce a slăbit şi are mare grijă de regimul ei alimentar: „Acum am 53 de kilograme. mănânc sănătos, mănânc puţin. Astăzi, de exemplu, am mâncat o salată de creveţi. Fără uleiuri, fără nimic care să fie prăjit. E o dietă bazată pe tot ce am eu nevoie. Fac şi sport. Iau în serios şi sportul. Îmi place să mă încălzesc 10-15 minute, după care fac bandă, bicicletă, cardio…. Nu mi-e poftă de nimic”, povestea Bianca Rus la Antena Stars.
 

 
În ciuda faptului că se mândreşte cu o siluetă de invidiat, Bianca Rus e tot singură după divorţ. 
 
„Sunt bine. Sunt Bianca doar. Eu mă descurc, îmi fac cumpărături singură. Bărbaţii nu mă recunosc pe stradă. Nici nu vreau să aud de ei. Nu sunt pregătită să trec de etapa în care sunt. Sunt singură pentru că am avut supărările pe care le-am avut, au fost demult într-adevăr. Parcă nu mi-am revenit aşa, în interior. Exterior… sunt veselă, sunt OK. Viaţa merge mai departe”, a spus Bianca Rus.