În fond, totul pleacă de la un simplu sărut, nu-i aşa? De modul în care buzele se ating şi de cât de senzual este întregul moment. Din păcate, unii bărbaţi nu stau foarte bine la acest capitol, iar alţii urcă pe locul I pe podium la abilitatea de a săruta ca în filme. Care sunt experţi în tainele sărutul şi care mai au de studiat, află în rândurile ce urmează!

Berbec

Bărbatul Berbec este pasional şi plin de încredere, aşa că aşteaptă-te la un sărut care te va uimi. Motto-ul lui în viaţă este „totul sau nimic֧“, ceea ce înseamnă că acordă importanţă sărutului şi va face tot posibilul să te cucerească din prima.

Taur

Bărbatul Taur este senzorial, direct, pasional şi seducător, aşa că te vei bucura de un sărut care îţi va tăia complet respiraţia. Nu-i place să se grăbească, aşa că va savura fiecare moment cu tine. Şi fiecare sărut, fiecare atingere, fiecare mângâiere.

Gemeni

Bărbatul Gemeni nu se grăbeşte să sărute o femeie, pentru el totul se întâmplă mai mult la nivel mental. Pune foarte mult preţ pe cuvinte şi preferă oricând o conversaţie inteligentă. Devine destul de agitat când se apropie momentul şi este posibil să dea greş la prima încercare.

Rac

Bărbatul Rac este un romantic incurabil, are nevoie de preludiu chiar şi atunci când vine vorba despre sărut. Te va îmbrăţişa uşor, te va mângâia pe corp, îşi va plimba mâinile prin părul tău şi te va săruta lung şi pasional. Ai grijă, este posibil să te îndrăgosteşti de el!

Leu

Bărbatul Leu nu sta prea mult pe gânduri, aşa că aşteaptă-te să te sărute brusc, dar pasional. Nu-i plac declaraţiile siropoase şi nici nu va apela la tot felul de trucuri pentru a te impresiona. Pur şi simplu, vei fi absorbită de săruturile lui.

Fecioară

Despre bărbatul Fecioară se spune că sărută cel mai bine dintre toate semnele zodiacale. Totul trebuie să fie perfect, de la durata sărutului până la tehnica. Nu-i place să te sărute ore în şir, dar nici nu se rezumă doar la câteva săruturi scurte, lipsite de senzualitate.

Balanţă

Bărbatul în zodia Balanţă este un adevărat cuceritor, are o sexualitate puternică şi sărutul, printre altele, este punctul său forte. Aşteaptă-te la o experienţă care-ţi va tăia respiraţia şi te va face să-ţi doreşti mai mult.

Scorpion

Nativul din Scorpion este foarte pasional, aşa că e adeptul unui sărut lung şi profund. Te va face să-ţi pierzi minţile şi să îţi doreşti mai mult. Ai grijă, şi de el este posibil să te îndrăgosteşti încă de la prima întâlnire!

Săgetător

Sărutul bărbatului născut în zodia Săgetător este de-a dreptul exploziv. Te sărută atunci când te aştepţi mai puţin şi nu se grăbeşte să îşi dezlipească buzele de tine. Pregăteşte-te pentru un sărut care te va face să te îndrăgosteşti de el.

Capricorn

Nativul din Capricorn este adeptul sărutului clasic, cel pe care îl vezi în filmele de dragoste, dar cu siguranţă îţi va răscoli sentimentele, pentru ca mai apoi să le aşeze în cel mai pur mod cu putinţă. Capricornul se dezlănţuie atunci când are parte de intimitate.

Vărsător

Sărutul bărbatului în zodia Vărsător te lasă fără aer, la propriu. Bărbatul născut în această zodie are un stil energic, plin de pasiune şi dorinţa. Nu are o tehnică aparte, însă în mod sigur te va face să visezi.

Peşti

Bărbatul Peşti este romantic, senzual şi pasional, aşa că aşteaptă-te la un sărut demn de filmele de dragoste. Cel mai probabil, acest nativ se va îndrăgosti de tine din prima clipă sau îţi va face foarte multe declaraţii de dragoste înainte să te sărute.

@shutterstock