Cătălina Ponor se iubeşte cu Bogdan Jianu, actor şi regizor cu 18 ani mai în vârstă decât celebra noastră gimnastă, iar acum a oferit primele declaraţii despre povestea ei de iubire.

Dezvăluiri şocante despre iubitul Danielei Crudu: ”Mi-a zis că dacă ar fi bătut-o, nu mai ieşea din spital!”

Extrem de discretă în ceea ce priveşte viaţa ei personală, Cătălina Ponor a vorbit despre relaţia pe care o are cu Bogdan, omul care îi e alături de mai bine de un an de zile.

„Da, este adevărat. Nu ştiu exact de când suntem împreună, cam de un an şi jumătate”, a declarat Cătălina pentru VIVA, care a precizat că nu doreşte să dea detalii suplimentare. „Nu vreau să vorbesc despre aşa ceva, de asta se numeşte viaţă personală”, a completat Cătălina, adăugând că în acest moment cei doi preferă să petreacă împreună clipe liniştite.

Delia a trăit experienţe neplăcute în vacanţa din Asia: "Nu m-am relaxat deloc, am fost în fiecare zi pe fugă"

Cătălina Ponor şi Bogdan Jianu se cunosc din 2005, când gimnasta devenea majoră şi se pregătea să cucerească medalia de aur la bârnă, la Campionatele Europene de la Debrecen, Ungaria, Pe de altă parte, Bogdan Jianu se afla într-o relaţie cu artista Julia Chelaru, manageriind artişti şi regizând videoclipuri. Frumoasa prietenie s-a dezvoltat ulterior, iar în ultimii doi ani au dat frâu liber sentimentelor, mai ales că gimnasta venea dintr-o relaţie eşuată cu sportivul portorican Tommy Ramos, iar după o căsnicie de zece ani.